conceptontwikkeling

van idee naar

business model

Samen ontwikkelen wij jou idee. We doorlopen alle relevante en creatieve stappen en testen jouw onderneming en-/of product op levensvatbaarheid. Daarna ben je in staat om je eigen bedrijf te starten of product te ontwikkelen!

 • STRATEGIE

  Uitgedacht van A tot Z!

 • CREATIVE BRIEFING

  Brainstormen, vormgeving en grafisch ontwerp

 • TESTEN

  De zoektocht naar verbeterpunten!

 • VERBETEREN

  Doorontwikkelen of optimaliseren

 • STARTEN!

  Wordt ondernemer!

Stappenplan

Strategie

Vanuit ons oogpunt nemen we jouw idee of onderneming onder de loep. We brengen aan de hand van een SWOT analyse alle sterke en zwakke kanten in beeld. Daarbij kijken we waar kansen én bedreigingen liggen en hoe we deze optimaal kunnen benutten!

Creative briefing

Het leuke werk! In een teamverband gaan we met alle betrokken personen rond de tafel. We bespreken de strategie, en luisteren graag naar ideeën en mogelijkheden. Er is in deze alle ruimte voor vragen en word er gezorgd voor koffie én lunch!

Testen

Waar lopen we tegen aan? Welke bedreigingen zijn risicovol? Is je online business of product bruikbaar en duurzaam? Deze vragen onderzoeken we, daarna wordt in de volgende fase gekeken naar hoe we kunnen verbeteren en optimaliseren!

Verbeteren

De resultaten die uit de vorige stap komen verwerken we hier tot een optimalisatieplan. We gaan over tot het stabiliseren van uw product of online business! We zijn enkel tevreden met het allerbeste!

Starten!

Nu zijn we op het punt waar je kan beginnen met ondernemen! We blijven in contact, we blijven je opvolgen voor eventuele vragen en helpen je graag verder. Deze tijd wordt ervaren als de leukste tijd, dus geniet ervan!

VRIJBLIJVEND ADVIES?

WIJ BELLEN JE GRAAG TERUG!

     

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.