Google Ads

Google Ads – voorheen AdWords – kan jouw onderneming naar het volgende niveau tillen. Door het gebruik van de juiste taal, call-to-action en advertentie extensies kunnen we een persoon die binnen jouw doelgroep valt én opzoek is naar jouw product naar de website navigeren. Door deze zo goed mogelijk te helpen zal hij/zij een bestelling plaatsen of contact opnemen.

google-ads-logo
search-ads-in-google-adwords-zoekresultaten

Search Ads

Met Search advertenties kun je gemakkelijk targetten op zoekwoorden. Het welbekende principe van PPC (betalen per klik) komt dan naar voren. Het is echter niet zo extreem als ze zeggen. De kosten heb je zelf in de hand door middel van limieten die ingesteld kunnen worden. Met een webshop bijvoorbeeld kun je je zo richten op vaak gezochte termen die we met keyword research kunnen vinden.

Raak je doelgroep

Doeltreffende campagnes die geoptimaliseerd zijn op gebruikersniveau zorgen ervoor dat de eindgebruiker (website bezoeker, potentieel klant/lead) converteert naar betalende klant. Het is hierbij belangrijk om op het juiste moment, met de juiste advertentie te komen.

doelgroep-raken-met-google-ads-adwords
remarketing-google-proces-adwords-ads

Terugkerende bezoekers

Ook is het mogelijk door middel van remarketing advertenties, de mensen die jouw website al eens bezocht hebben terug te halen. Door een remarketing display advertentie te ontwerpen met een eventuele actie of eye-catcher er in maken we van een bezoeker een loyale klant.