Gratis online consultancy

Een (nieuwe) website is essentieel binnen een stabiele bedrijfsvoering. Het is dan ook belangrijk om hierbij een partij te kiezen die je goed kan inlichten over de mogelijkheden en huidige positie, tenslotte ga je op langere termijn hier direct je sales en indirect je merkbetrokkenheid activeren waardoor de website gaan functioneren als marketing of sales tool.

Gratis online consult webdesign

Waarom?

Omdat een gratis consult voor jouw website, voor ons een kleine investering is in een potentiële succesvolle relatie. Tijdens het consult van 30 minuten is het  belangrijk dat wij duidelijk inzicht hebben in de bedrijfsdoelstellingen die behaald dienen te worden met de website. Denk hierbij aan bijvoorbeeld +10% offerte aanvragen of het werven van personeel.

werkwijze-kosteloos-webdesign-consult

Hoe gaan jullie te werk?

Om te beginnen analyseren wij jouw website op technische aspecten en conversie knelpunten en/of mogelijkheden. We selecteren een aantal belangrijke pagina’s en controleren hoe deze er voor staan in de zoekmachines. Op basis van deze gegevens maken we een rapport op wat we naar je toesturen en zullen bespreken tijdens het consult.

werkwijze-gratis-online-consult

Met welk doel?

Wij bieden ondernemers hiermee een springplank aan waardoor het mogelijk wordt om kosteloos informatie in te winnen en een advies rapport te ontvangen waar concreet stappen mee gezet kunnen worden om (kleinere) doelen te gaan behalen. Tegelijkertijd functioneren wij als sparringspartner dan wel als de motor voor uw website of strategie.

doelen-gratis-consult-webdesign-internetbureau

Cases van bestaande opdrachtgevers

We hebben hier onder een aantal cases geselecteerd welke wellicht interessant zijn voor je. Hoe en wat we hebben gedaan lees je hier.

Boet-Stijl

EduMind B.V.

Celeritech

Intense Beauty

30 minuten gratis consult

Een sparringspartner voor de online kanalen van jouw onderneming? Met een gratis consult brengen we de mogelijkheden kosteloos in kaart.

Plan jouw gratis consult in