Dit is wat wij doen

Als full-service internetbureau treden wij graag op als jouw online totaal partner. Samen werken aan een mooie, digitale en innoverende toekomst. Onze dienstverlening kunnen wij in 3 kernactiviteiten samenvatten.

Websites

Wij maken effectieve websites die converteren, je merk identiteit versterken of  bijdragen aan meer sales. Snel schakelen, heldere communicatie en een strakke uitstraling; wij weten wat we moeten doen, jij ook?

E-Commerce

Het verwachtingspatroon van de consument vertalen in een webshop met als doel een hogere omzet en terugkerende klanten. We starten met een duidelijk doel voor ogen en optimaliseren na livegang van uw webwinkel.

Online marketing

Tijdens de bouw van uw website of webwinkel hebben wij al ideeën opgedaan en plannen gemaakt voor jouw online marketing strategie. We doen onderzoek naar jouw klanten en passen de website hierop aan.

Dit is hoe we het doen

In teamverband maken we een plan van aanpak, stellen we de juiste strategie op en streven we naar een unique project. Na afronding van uw project gaan we gedoseerd verder en starten we met optimalisatie op alle vlakken waarbij de eindgebruiker centraal staat.

Cases

Hieronder staan een 4-tal cases uit ons portfolio. Deze zijn ontstaan door een goede samenwerking en duidelijke doelen met onze opdrachtgevers.

EduMind B.V.

website

Essentials Tea

e-commerce

Hofstad Rijopleiding

SEO

DTNG. Exclusive

website & AdWords

Onze klanten

Wij geven iedereen een eerlijke kans op het internet en daarom werken wij voor startende ondernemers dan wel het MKB tot multinationals. En dat allemaal voor 1 hetzelfde tarief.

Heb je een vraag voor ons?

Ben jij klaar om makkelijker online te ondernemen? Deel jouw uitdaging met ons.

Ryan van Brunschot

ryan@unique-design.nl
013-2084040