Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization, ofwel zoekmachineoptimalisatie, is het aanpassen van een website, zodat deze beter kan worden gelezen door een zoekmachine. Hoe makkelijker je het de zoekmachine maakt, des te makkelijker kan deze je website op waarde schatten. Wanneer je website goed geïndexeerd is binnen een zoekmachine, wordt je snel gevonden in de zoekresultaten.

seo-content-writing-google

Content

Als ik op een bepaald woord zoek in mijn zoekmachine kom ik vaak uit bij dezelfde resultaten. Hoe kan dit? Over het waarom is erg veel te vertellen, maar zoekwoorden dragen bij aan de positie die de zoekmachine toekent aan een specifieke website in de zoekresultaten. De zogenoemde ‘ranking’ van zoekresultaten wijzigt regelmatig. Gevonden worden op zoekwoorden is dan in vele gevallen ook een lange termijn proces. Wil je meer weten over je vindbaarheid binnen zoekmachines?

Technische optimalisatie

Een zoekmachine leest je website en schat deze op waarde. Wanneer een zoekmachine je website niet, of moeilijk, kan lezen, dan is deze moeilijker te indexeren. Zorg dus dat je website technisch optimaal presteert. Wij kunnen je helpen bij het technisch optimaliseren van je website. Benieuwd hoe?

seo-google-optimalisatie-backlinks

Enkele cases

We hebben inmiddels al een ruim aantal bedrijven van websites voorzien. We hebben hier een aantal cases op een rijtje voor je gezet.

DTNG. Exclusive

EduMind B.V.

Celeritech

Intense Beauty

Heb je een vraag voor ons?

Ben jij klaar om makkelijker online te ondernemen? Deel jouw uitdaging met ons.

Ryan van Brunschot

ryan@unique-design.nl
013-2084040