Website optimalisatie

Een geoptimaliseerde website is tegenwoordig van groot belang in de commerciële wereld. Maximaal rendement dan wel maximale conversie behalen ter behoeve van de online groei van het bedrijf. Maar een geoptimaliseerde website, wat is dat nou precies en hoe zit het dan met de online vindbaarheid?

wordpress-website-optimalisatie

Online vindbaarheid

Onder online vindbaarheid verstaan wij het optimaliseren dan wel het zoekmachine vriendelijk maken van jouw website. Google stelt bepaalde eisen aan een website voordat deze op een mooie positie komt. We kunnen deze posities niet direct beïnvloeden maar wel ons best doen hier zo goed mogelijk aan te voldoen.

zoekmachine-optimalisatie-tilburg-seo

SEO

Ook wel: search engine optimizing dan wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Het toepassen van allerlei verbetering en het focussen op bepaalde keywords zorgen ervoor dat op de langere termijn de website optimalisatie beter zichtbaar wordt wat zich resulteert in meer bezoekers. Concreet voeren we aanpassingen in de content door die we actief monitoren en volgen. Ook houden we een doorlopende (automatische) analyse van concurrenten bij om te kijken wat zij in de rankings doen en wellicht hier kansen liggen. Op deze manier hebben we altijd een goed zicht van de posities in de markt.

meer-website-verkeer-seo-optimalisatie

Content optimalisatie

Zonder content optimalisatie geen zoekmachine optimalisatie. Het is dan ook van essentieel belang dat er kwalitatieve hoogwaardige teksten aanwezig zijn. Deze is vaak geschreven door een SEO copywriter die gespecialiseerd is in deze teksten. Wij hebben hiervoor Tom en Siem aan het werk gezet. Zij zijn dagelijks bezig om te kijken waar er op SEO-content gebied kansen liggen om websites van onze opdracht gevers te verbeteren.

Denk hierbij aan het aanpassen van titels, namen van afbeeldingen, zinsopbouw controleren dan wel zoekwoorden toevoegen. Ook het bedenken en redigeren van teksten valt onder hun taakomschrijving; wanneer jij een uitdaging hebt voor Tom en Siem neem dan contact met ze op.

Linkbuilding 2018

Buiten het optimaliseren van de website is linkbuilding een dienst op zichzelf wat erg tijdrovend is binnen het proces van zoekmachine optimalisatie in 2018. Met verwijzende links naar jouw website kunnen we aan Google laten zien dat jouw organisatie of onderneming autoriteit heeft op het vakgebied. In Jip en Janneke taal betekend dit dat de website meer directe toegevoegde waarde kan hebben voor de zoekterm van de gebruiker. Hierdoor komt je website op termijn hoger in de zoekresultaten.

website-optimaisatie-linkbuilding-seo

Sparren over jouw website?

Heb jij zin om met ons een keer te gaan sparren over de optimalisatie of vindbaarheid van jouw website? Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag hier kosteloos een offerte aan. Een bak koffie mag natuurlijk ook altijd!

GSM World

Hofstad rijopleiding

Van Zijl Tuinen

Heb je een vraag voor ons?

Ben jij klaar om makkelijker online te ondernemen? Deel jouw uitdaging met ons.

Ryan van Brunschot

ryan@unique-design.nl
013-2084040

<a href=”https://unique-design.nl/contact/kopje-koffie/”>Of moet Ryan je terugbellen?</a>