E-Commerce oplossingen met WordPress

Een webshop kan omzet verhogend werken wanneer deze goed wordt gebouwd en ingericht. Het is belangrijk om een sterke identiteit uit te stralen en hierbij met de tijd meegaat. Zo kunnen bijvoorbeeld achteraf betalen en iDeal echt niet meer ontbreken. Wanneer jouw webshop gebouwd wordt profiteer je gelijk mee met de kennis van ons partner netwerk.

woocommerce-webshop-wordpress-tilburg

WooCommerce webshop

Een WooCommerce webshop is van alle gemakken voorzien. Omdat WordPress de core achter deze software is sluit het feilloos op elkaar aan. Door bepaalde add-ons en customizations te maken en/of te installeren kunnen we alles voor elkaar krijgen binnen deze systemen. Betalen met iDeal, automatisch orders printen en automatisch verzendlabels aanmaken is een selectie van de dingen die we makkelijker maken voor je.

Ons partnernetwerk

Hier naast een overzicht van de bedrijven waarmee we nauw samenwerken. Van betalingsprovider tot aan conversie optimalisatie software. Onze opdrachtgevers maken gebruik van de kennis en kunde die onze partners bezitten. Wij kunnen waar nodig hierin voorlichten of adviseren. Het hangt er maar net vanaf wat het doel van jouw webshop is.

woocommerce-webshop-partners-wordpress-tilburg
website-laten-maken-wordpress-onderhoud-en-updates

Onderhoud en updates

Omdat WordPress een open source CMS is worden er continue verbeteringen aangebracht en potentiële beveiligingslekken gedicht. Dit gebeurd ook bij de plugins en software die door derden aangeboden worden. Wanneer je de updates goed en netjes bijhoudt is jouw webshop hartstikke veilig. Zo ben je bij ons al verzekerd van een veilige website v.a. €25 per maand. Mocht er als nog iets stuk gaan of onverhoopt niet werken, herstellen wij het kosteloos voor je.

Webshops van onze specialisten

We hebben inmiddels al een ruim aantal bedrijven van websites dan wel webshops voorzien. Een aantal cases hebben we hier op een rijtje gezet voor je.

Boet-Stijl

Refurbished Markt

Essentials Tea

Heb je een vraag voor ons?

Ben jij klaar om makkelijker online te ondernemen? Deel jouw uitdaging met ons.

Ryan van Brunschot

ryan@unique-design.nl
013-2084040