Woocommerce webshop voor Boet-Stijl

“Gezellig, knus, modern en eerlijke producten zijn niet makkelijk op het internet te vinden. Ik denk mee met de doelgroep en daardoor heb ik altijd nieuwe producten klaar staan en op het oog” aldus Angelique Beerens, eigenaresse Boet-Stijl.

boetstyle_logo3-1
  • Unique design heeft een geweldig mooie online webwinkel gemaakt. Makkelijk om mee te werken en erg overzichtelijk. Daarbij heeft unique design een geweldige service, staat meteen klaar voor je met advies en hulp. Voor een mooie en een professionele webwinkel online is dit een echte aanrader .Voor ons verdiend unique design (ryan) een dikke 10.

    Angelique Beerens
    Angelique Beerens Boet-Stijl
Webdesign Tilburg WordPress website WooCommerce store

“Een gezellige, huiselijke en sfeervolle webshop. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk maar ik moet er wel mee kunnen werken.” zei Angelique. WordPress en Woocommerce zijn dan de ideale oplossingen omdat ze nu zelf nieuwe artikelen kan toevoegen en de backend van haar website kan beheren. Wij ontzorgen Angelique door taken als software en comptabiliteitsupdates uit te voeren met waar nodig periodiek onderhoud.

Uiterlijk van Boet-Stijl

Een strakke zakelijke website / shop past niet bij het imago wat Angelique wilde uitstralen. Een sierlijk lettertype en pastel kleuren die het logo matchen was dat wel; de kleur van het logo versterkt door de gehele webshop hierop verder te borduren.

De producten dan wel afbeeldingen en pagina’s zijn zoekmachine geoptimaliseerd. Met een laadtijd van gemiddeld ±900 milliseconde en binnen maximaal 2 klikken afrekenen is er ook gedacht aan conversie optimalisatie.

Boet-Stijl heeft ook de mogelijkheid om een (visuele) blog bij te gaan houden om zo het verhaal en de ervaring van en bij de producten te kunnen delen met haar doelgroep.

Producten van Boet-Stijl

Jouw webwinkel laten maken?

Een complete webshop opzetten doe je niet zomaar. Wij begeleiden jou hierin als (nieuwe) ondernemer en geven een passend advies voor jouw strategie en beeld op het internet. Mogelijkheden voor jouw webshop bespreken? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Samenvatting in cijfers

Ruim 0 % meer organisch verkeer
Maarliefst 0 % van de bezoekers keert terug
Bezoekers spenderen 0 seconden voordat ze een aankoop doen

Maak kennis met ons team