One page showcase (parallax) website voor Celeritech.

“Bij Celeritech gebruiken we onze eigen gemaakte software om scans te maken op locatie. Wij zijn de ideale partner wanneer het aankomt op hoge kwaliteit en op maat gemaakte race-uitlaten. Aldus Tjabring Snel, CEO van Celeritech.”

logo-ct-2
  • Wij zijn absoluut meer dan zeer tevreden over Unique Design! Ik zou zeggen hij kwam bijna als een geschenk uit de hemel, na 3 eerdere rampzalige voorgangers. Bij Ryan krijg ook echt A als je A vraagt, geen B, geen Q niet eens een A-, gewoon A. Of eigenlijk een A+ ! Hij is zeer gemotiveerd, enthousiast, prettig in de omgang, reageert snel, vakkundig, neemt ook de tijd voor je, alles is goed geregeld en duidelijk. Echt Top! Wij zijn super blij met Unique Design, super trots op onze website en kunnen iedereen dit bedrijf aanraden!

    Tjabring Snel
    Tjabring Snel CEO Celeritech

Het globale ontwerp was al aanwezig wat er voor gezorgd heeft dat de indeling dan wel de structuur vrij duidelijk en naar tevredenheid was. We hebben dit ontwerp in eigentijdse stijl overgenomen en gefinetuned. Celeritech heeft nu meer consistentie, vertrouwen en vermogen in haar website.

Hoe hebben we dat gedaan?

Door het huidige ontwerp op te delen in secties kregen we meerdere secties die stuk voor stuk zijn gebouwd naar tevredenheid. Er is gebruik gemaakt van een rustige en zachte video animatie op de achtergrond en een video header natuurlijk.

Om het beheer in eigen handen van Celeritech te geven en dit te vergemakkelijken hebben we voor de projecten een vast en herhaalbaar template ingesteld waardoor ze gemakkelijk een nieuw project kunnen toevoegen.

Communicatie staat bij Celeritech hoog in het vaandel waardoor het gehele proces van begin tot eind soepel is verlopen. De combinatie van enthousiast personeel en een gedreven en professioneel internetbureau is in deze case perfect tot zijn recht gekomen.

Lets aim for the stars together!

Een compleet uitgeruste bedrijfswebsite is de klantvraag; een bedrijfswebsite die toekomstgericht en converterend is; is wat je van ons krijgt. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op.

Samenvatting in cijfers

Opgeleverd in 0 weken
Maarliefst 0 % van de bezoekers keert terug
Terugkerende bezoekers blijven tot 0 x langer!

Benieuwd naar wat wij allemaal kunnen betekenen?