Ontwikkeling nieuwe WordPress website voor DTNG. Exclusive

“DTNG. Exclusive staat voor kwalitatieve matchmaking services op maat voor hoogopgeleide 40+ vrijgezellen. DTNG. Exclusive richt zich niet alleen op Amsterdam maar is landelijk georiënteerd en klaar om te groeien.” aldus Lotte Ditzel, eigenaresse van DTNG. en DTNG. Exclusive.

DTNG. Exclusive
mockup-dtng-exclusive

“Een website voor het nieuwe label van DTNG: DTNG. Exclusive. Een high-end en chique label voor matchmaking” was de wens van de opdrachtgever. Donkere kleuren, harde contrasten en geen ‘poespas’, een serieus label voor een hoogopgeleide en oudere doelgroep.

  • “Unique Design (en dan specifiek Ryan) heeft de website voor mijn nieuwe label gemaakt: DTNG. Exclusive. Ik ben zeer te spreken over zijn kundigheid, precisie en de mooie website die hij heeft opgeleverd. De communicatie verliep uitstekend. Ryan denkt mee en komt met fijne adviezen. Ik kan Unique Design aan iedereen aanbevelen! Veel dank!!”

    Lotte Ditzel
    Lotte Ditzel Eigenaresse DTNG. & DTNG. Exclusive

High-end

De high-end uitstraling die gewenst was is met succes gerealiseerd. Zowel de website technisch als de content is zoekmachine geoptimaliseerd en gericht op een ‘x’ aantal zoekwoorden. Daarbij zijn er op het moment van schrijven (03-01-2018) 3 landingspagina’s aanwezig die voornamelijk ingezet worden voor Google AdWords.

 

Lotte had tot op heden toe nog geen ervaring met Google AdWords, het was aan ons om te laten zien dat AdWords een prachtig middel is om leads binnen te krijgen. Met een gering testbudget, 2 display advertenties en 6 search advertenties hebben we het voor elkaar gekregen om een mooie ROI te behalen!

analytics-dtng-exclusive

Samenvatting in cijfers

+1050% resultaat op investering

+100% meer website verkeer

+64,58% nieuwe sessies

Online zonder zorgen

Ben je opzoek naar een partner die jouw zorgen wegneemt en jouw merk een mooie positie kan bezorgen in de huidige markt? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.