Ontwikkeling nieuwe WordPress website voor EduMind B.V.

“EduMind is een organisatie die, met behulp van Progressive Mental Alignment, leerlingen vanaf zes jaar coacht en onderwijspersoneel traint om leerbelemmerende factoren (op korte termijn en blijvend) op te heffen. Het doel: inzicht krijgen in de redenen achter bepaald gedrag” aldus Inge Humel, de directeur van EduMind B.V.

Edumind B.V.
  • Wij zijn ontzettend goed, snel en zeer vakkundig geholpen met onze website. Super tevreden!

    Inge Hummel
    Inge Hummel Directeur EduMind B.V.
Webdesign bureaus in Tilburg

“Een nieuwe, frisse, moderne en technisch goed werkende website die klaar is voor de toekomst” was de wens van de opdrachtgever. Tijdens het analyseren van de huidige en de nodige content zijn we er achter gekomen dat de eindgebruiker essentiele onderdelen mistte. Zo is de website gericht op conversies en is alle informatie vermeld op de juiste plek.

  • Unique Design is snel, goed en meedenkend! Ze hebben onze website professioneel en snel opgezet. We zijn erg blij met het eindresultaat. Ook de prijs-kwaliteitverhouding klopt. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar en communiceren ze duidelijk, vriendelijk en snel. Zeer vakkundig. Een aanrader!

    Maaike Flinterman
    Maaike Flinterman Communicatieadviseur EduMind B.V.

Kernwaardes binnen de opdracht

Onder de kernwaardes van Unique Design vallen onder andere heldere communicatie, korte lijnen en duidelijke afspraken met bijhorende deadlines. Wij hebben de website van EduMind opgeleverd in 14 dagen. Dit was te realiseren doordat de opdrachtgever duidelijk voor ogen had wat het resultaat zou moeten zijn. Specifieke dienstverlenende pagina’s (3 stuks) zorgen ervoor dat het aanbod van EduMind duidelijk vermeld staat.

 

In het kader van zoekmachine optimalisatie zijn de meta titels naar behoren aangepast, afbeeldingen gecomprimeerd, pagina’s titels ingericht en niet te vergeten zijn er intern links gelegd. De website is volledig opnieuw geïndexeerd binnen Google en de oude website is binnen de SERP handmatig verwijderd.

Samenvatting in cijfers

+95% meer verkeer via Google

+80,56 nieuwe sessies

25% keert terug naar de website

Een partner voor in de toekomst

Wij maken niet alleen websites. Wij denken met je mee en bekijken samen met jou hoe we er een (beter) compleet online concept van kunnen maken. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.