Ontwikkeling Woocommerce webshop voor Essentials Tea C.V.

“De kwaliteit van losse thee, waarvan wordt beweert het de hoogste kwaliteit is, stelde ons steeds teleur. Dat is de reden dat wij ons zijn gaan verdiepen in de materie van thee. Wat is nu eigenlijk High Quality en waar moet deze aan voldoen? ” aldus Ilona en Bas, founders van Essentials Tea C.V.

Essentials Tea
  • "Snelle service en kwaliteit. Het team van Unique Design heeft in een zeer korte tijd een mooie website neergezet voor ons food merk. Het ontwerp van de website sloot naadloos aan bij het imago dat wij uit wilden dragen."

    Daphne Brabers
    Daphne Brabers Horeca Groothandel Tilburg B.V.
mockup-essentials-tea

“Onze huidige (oude) website is erg langzaam en de laadtijd kan sterk verbeterd worden. Een eigentijdse uitstraling met daarbij de nodige techniek en zoekmachine optimalisatie waren een aantal van de taken die wij hebben opgepakt. De website is volledig SEO geoptimaliseerd en voorzien van onder andere PHP 7.2.

Snelheid en verbeteringen

Gezien de snelheid een aanzienlijke conversie killer bleek te zijn is deze gedachte overal meegenomen tijdens de ontwikkeling. Light-weight thema en light-weight WordPress plugins hebben er voor gezorgd dat de website lekker snel is en blijft. Sterk gecomprimeerde afbeeldingen (zonder kwaliteitsverlies) en uitgebreide caching instellingen waren daar ook onderdeel van.

Om de gebruiker meer controle te bieden is er gebruik gemaakt van een mega-menu om de navigatie lekker duidelijk en kort te houden. Vanzelf sprekend is de gehele website SEO geoptimaliseerd. Alle pagina titels, beschrijvingen en keywords zijn aanwezig en dit geldt ook voor de afbeeldingen welke op zijn tijd weer tot extra kliks leidt.

Essentials Tea
Essentials Tea

Een breed scala aan kennis en innovatie

E-Commerce voor het MKB en verder. Van winkel tot groothandel in biologische producten. Proces automatisering tot custom functies met gestijlde pagina’s voor jouw merk; wij kunnen het allemaal. Kosteloos kennismaken? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Samenvatting in cijfers

+51% organisch verkeer

-7 seconden laadtijd

+84% nieuwe sessies

8 dingen die wij voor je doen;