Forza Unita

Vaklieden en ontwikkelaars bij elkaar brengen in begrijpbare taal.

Forza Unita

Vaklieden en ontwikkelaars bij elkaar brengen in begrijpbare taal.

Briefing

Forza Unita is als arbeidsbemiddelaar in de bouw innovatief en vooruitstrevend. Zo hebben ze zichzelf bewezen na een jaar in de huidige markt. Door gebruik te maken van unieke connecties, koppelingen en strategieën blijven ze de concurrentie voor. Waar het voor ons begon met het bouwen van een website, ontwikkelen we deze nu data-gedreven door in combinatie met social media marketing.

Diensten
Web Development, Maatwerk WordPress Plugin, RDW Koppeling, Infrastructuur management, Content Creatie, Social Media Marketing, Grafische ondersteuning

Webdesign

Wanneer we kijken naar de doelgroep van Forza Unita zijn we tot de conclusie gekomen dat er concreet twee doelgroepen zijn waar mee gewerkt moet worden. De klant behoeft andere faciliteiten dan de ZZP’ers waarmee Forza Unita samenwerkt. Zo kan de klant makkelijk zijn of haar aanvragen regelen en de ZZP’ers gemakkelijk reageren. Ook is er een actueel aanbod van vakmannen welke automatisch gesynchroniseerd wordt met Zoho People.

  • Herkenbaarheid in de markt
  • Sterke en toekomst bestendige identiteit
  • Responsive webdesign

Web Development

De bestaande website behoefte na enige periode meer functionaliteit en mogelijkheden. Zo hebben wij een lease calculator gebouwd welke via een API gekoppeld staat met de leasebank en het RDW. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van de RDW open data API welke alle voertuig eigenschappen op de backend weergeven. De website is beschikbaar in 3 talen waarin dezelfde functionaliteit voor de eindgebruiker is vertaald.

  • Uitgebreide voertuig informatie
  • Dynamisch berekenen van tarieven
  • Internationaal bruik en leverbaar

Social Media Marketing

Om het bedrijf actieve zichtbaarheid en herkenbaarheid te bieden hebben wij onder andere de socials in beheer. Het bijhouden van deze kanalen zorgt ervoor dat Forza Unita dichter bij haar doelgroep komt en werkt aan naamsbekendheid op langere termijn.

  • Verbinden met de doelgroep
  • Uitbreiding naamsbekendheid
  • Vergroting merkbetrokkenheid
  • Positieve invloed vindbaarheid website

Resultaten

Na het initieren en plannen van de opdrachten hebben we een duidelijke structuur in kaart gebracht voor Splendeur! Limousines. Aan de hand hiervan hadden zij een beeld hoe en wanneer dit gerealiseerd zou worden. Ook kleine aanpassingen in het werkproces konden hiermee opgevangen worden.

Unique Design ondersteund Splendeur! Limousines vandaag de dag nog erg breed. Van advisering tot aan realisering en development. De connectie met Teamleader wordt in 2020 uitgebreid en verbeterd, de server blijft periodieke updates krijgen waardoor de performance alleen maar kan verbeteren. Zo denken we ook proactief mee met de klant door op termijn het juiste advies uit te brengen.

Als arbeidsbemiddelaar vinden wij het erg belangrijk om met verschillende partners samen te werken die ervoor zorgen dat het eigen bedrijf kan groeien. Wij vinden het erg prettig werken met Unique Design, zo blijven wij onze concurrentie telkens een stap voor.

Casper van Seeters – Algemeen Directeur
Forza Unita B.V.