Ontwikkeling producten showcase Horeca Groothandel Tilburg.

“Ons Ambacht vindt zijn oorsprong in de bij verkoop bij verse asperges. In 2008 zijn het de mosterddillesaus en de aspergesaus, die als eerste Ons Ambacht producten bij huisverkoop van aspergetelers over de toonbank gaan.” Ons Ambacht, producten met een ambachtelijke smaakbeleving.

logo-hgt
  • "Snelle service en kwaliteit. Het team van Unique Design heeft in een zeer korte tijd een mooie website neergezet voor ons food merk. Het ontwerp van de website sloot naadloos aan bij het imago dat wij uit wilden dragen."

    Daphne Brabers
    Daphne Brabers Horeca Groothandel Tilburg B.V.
onsambacht

“Dit is het derde jaar (2018) dat we doorgaan met het merk “Ons Ambacht”. Om het merk te versterken en te verspreiden is een website een mooie basis waar we ons merk verder op kunnen gaan uitbouwen. We willen de doelgroep betrekken bij en met ons product, zo moeten ze op de website onder andere de verkooppunten kunnen terugvinden”

Snelheid en verbeteringen

Gezien de snelheid een aanzienlijke conversie killer bleek te zijn is deze gedachte overal meegenomen tijdens de ontwikkeling. Light-weight thema en light-weight WordPress plugins hebben er voor gezorgd dat de website lekker snel is en blijft. Sterk gecomprimeerde afbeeldingen (zonder kwaliteitsverlies) en uitgebreide caching instellingen waren daar ook onderdeel van.

Om de gebruiker meer controle te bieden is er gebruik gemaakt van een mega-menu om de navigatie lekker duidelijk en kort te houden. Vanzelf sprekend is de gehele website SEO geoptimaliseerd. Alle pagina titels, beschrijvingen en keywords zijn aanwezig en dit geldt ook voor de afbeeldingen welke op zijn tijd weer tot extra kliks leidt.

webmockupv4-02

WordPress website voor MKB bedrijven

Een WordPress website voor jouw MKB onderneming? Van klein tot groot, van landelijk tot lokaal. Het start allemaal met een gratis consult waarmee wij je kosteloos adviseren over de huidige website en online marketing activiteiten.

Samenvatting in cijfers

+51% organisch verkeer

-7 seconden laadtijd

+84% nieuwe sessies

Benieuwd naar onze opdrachtgevers?