Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Sponsoring

Als Tilburgse organisatie vinden wij het belangrijk om lokale initiatieven te sponsoren. Dit betekend niet dat we graag met geld gooien of alle initiatieven zomaar ondersteunen. Echter zijn wij altijd geïnteresseerd initiatieven die bij ons passen te sponsoren.

K9Iv9tp

Kerstroute Koolhoven

Kerstroute Koolhoven is een uniek initiatief van Sandra en Roland de Weijer, die zelf ook beide woonachtig zijn in de Tilburgse wijk Koolhoven. Zij sporen iedereen in de wijk aan om mee te doen aan deze jaarlijkse activiteit. Tijdens de kerstroute valt er in deze wijk veel te zien, denk aan kerststallen, lichtwerken en een breed scala aan andere activiteiten. Gezien het feit dat ons bedrijf gevestigd is in deze wijk dragen wij graag ons steentje bij.

Koninklijke Harmonie Orpheus

In de creative sector kom je nog al het een en ander tegen. Het Koninklijke orkest Orpheus is daar een goed voorbeeld van. Orpheus, opgericht op 15 september 1864, is een stukje Tilburgse nostalgie dat wij willen koesteren. Wij dragen graag bij aan kunst en cultuur, zodat het talent van morgen niet verloren gaat. Voor Orpheus houden wij de website up-to-date en proberen wij hen een betere positie binnen Google te bezorgen.

Sponsoring

Trees for All

Alhoewel je het aan de buitenkant niet kunt zien, verbruiken wij als full-service internetbureau dagelijks veel energie. Het zal je dan ook niet verbazen dat daarbij veel CO2 uitstoot komt kijken. In het kader van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen doen wij graag iets terug voor de samenleving. Sinds begin 2017 helpen wij stichting ‘Trees for all” met het planten van bomen in Bolivia.