Ben jij de sales topper die we zoeken?

Wie zijn wij?
Werken bij Unique Design betekent werken in een groeiende, passievolle en sportieve onderneming. Als full service internetbureau profileren wij ons middels persoonlijk contact en flexibele bereik- en beschikbaarheid. Klanten kiezen ons omdat wij snel kunnen schakelen, professionele dienstverlening bieden, buiten kantoortijden bereikbaar zijn en service op de eerste plek zetten.

Wij bieden een transparante en eerlijke dienstverlening door onder andere altijd een vaste prijs af te spreken en de deadlines na te leven. Diensten waar je aan kan denken zijn MKB WP websites, online marketing en conceptontwikkeling.

Wij sponsoren een aantal projecten financieel of door middel van dienstverlening. Daaronder ook Willem II waar we nu nog 2 businessseats hebben die voorzien zijn van hapjes en drankjes tijdens de thuis wedstrijden.

Jij bent:
Een vrolijk, geduldig en enthousiast persoon op MBO4/HBO niveau die affiniteit en/of ervaring heeft met het internet. Hiermee bedoelen we ervaring met het maken van (WordPress) websites en online marketing werkzaamheden. Je bent creatief en bereid om altijd bij te leren. In de toekomst kun je dan eventuele andere taken overnemen. Wij zijn zelf 23 en 24 en zouden graag werken met iemand van onze leeftijd met dezelfde denkwijze. Bij voorkeur ben je in het bezit van Rijbewijs B en een auto/scooter of een fiets/ov chipkaart.

Dit is wat je gaat doen:
Je benaderd kleine bedrijven en volgt leads op. Je belt prospects na en indien gewenst maak en verstuur je een of meerdere offertes. Tot nu toe komen er veel klanten van Facebook dan wel van Leadgeneratoren. Daarbij krijg je toegang tot het CRM systeem en ons VOIP account zodat je kosteloos kan communiceren!

Werkomgeving:
Je werkt in principe vanuit huis. Zo kun je flexibel je werktijden inplannen en zelf bepalen wanneer je eventuele afspraken inplant. Je hebt geen leidinggevende dus is het belangrijk dat je verantwoordelijk bent en discipline hebt. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Wij bieden:

  • Flexibele werktijden. Bepaal zelf wanneer je werkt!
  • Mogelijkheden om op persoonlijk en professioneel vlak te groeien.
  • Bier en voetbal bij Willem II
  • De mogelijkheid om te werken in de business lounge van W2.
  • Werken in een kleine groeiende groene online onderneming.
  • KM vergoeding.
  • In de toekomst kans op contract + uren
  • Regelmatig hapje/drankje buiten de deur doen!

Salaris op provisie basis tussen de 10 en 15% per sale. In de toekomst kunnen we hier uurloon, bonussen en vakantiegeld en nog meer extra’s aan toevoegen.

Herken jij jezelf en denk je dat je goed in ons bedrijf past? Vul dan het formulier rechts in en upload je CV. Mocht je vragen hebben over het bedrijf of de vacature, neem dan contact op met Ryan van Brunschot via de mail: ryan@unique-design.nl of 0624165547. Meer informatie over ons vind je hier.

Sales vacature

Upload hier je CV (max 10MB).
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.