Brand op kantoor, wat nu?!

12 augustus 2020 Ryan van Brunschot

Zondag avond, 9 augustus rond 19:30 is er een heftige brand uitgebroken bij ons in het kantoorpand. Hierdoor zijn wij met veel mede-huurders zo goed als alles verloren wat we door de jaren heen hebben opgebouwd.

Update 2022!

01 juli 2022: Wij zijn verhuist naar een permanente locatie! Lees hier meer.

24 augustus 2020: Vorige week hebben we de sleutels ontvangen van ons nieuwe kantoor op de Spoorlaan 460. Na een likje verf en de vloer die gelegd kon worden hebben we vandaag onze meubels mogen ontvangen. We zijn langzaamaan weer aan het inrichten en alles begint gelukkig weer op gang te komen.

Oorzaak van de brand

De oorzaak van deze brand is vooralsnog onbekend. Verdere onderzoeken vanuit de politie en brandweer moeten meer duidelijkheid gaan verschaffen op termijn. Er is helaas weinig aan te veranderen maar wellicht dat dit ons en een hoop andere wat verlichting en duidelijkheid kan geven.

Hoe nu verder?

Afgelopen week hebben er een hoop webdesign zaken stilgelegen voor onze opdrachtgevers. Vanaf 17 augustus 2020 verwachten wij alles langzaamaan op de rit te krijgen. Zo zijn we al in het bezit van een hoop apparatuur, meubels en overige kantoor benodigdheden om direct te kunnen starten wanneer wij een beschikbare ruimte hebben.

Doordat ik, Ryan van Brunschot afgelopen week alvast een nieuwe Macbook heb. aangeschaft kan ik voorlopig een hoop zaken draaiende houden deze tijd. Vooralsnog liggen er enkele werkzaamheden stil en verwachten we deze in week 35 (2020) vanaf een nieuw kantoor te hervatten. Het geluk dat we hierbij hebben is dat veel data online bewaard werden op de lokale bestandjes na. Hier zijn gelukkig geen belangrijke bestanden mee verloren gegaan. Tijdelijke aanpassingen in plugins en code’s wel, maar dat is een kwestie van tijd voordat we dat hersteld hebben.

Wij zijn niet bang voor tegenslagen.

Waar de impact van COVID-19 erg groot is geweest, we net herstellende waren en vervolgens geconfronteerd met een heftige en verwoestende brand houd ons niet tegen om opnieuw alle kansen te benutten, verder te gaan en het positief te bekijken. Uiteindelijk heb ik als ondernemer geleerd door bij beide situaties goed om te gaan met een crisis welke mij sterker heeft gemaakt en een andere kijk op ondernemen heeft gegeven.

Persoonlijk verzeker ik dan ook alle opdrachtgevers dat het werk stilletjes aan op de achtergrond door zal blijven gaan. Nu we een groter beroep dan ooit op onze partners moeten doen dan ooit twijfel ik er absoluut niet aan. De grootte werkzaamheden zullen de komende dagen met weinig progressie te zien zijn, hier wordt wél aan gewerkt natuurlijk.

Nieuwsitems

Ryan van Brunschot

Directeur