8 dingen die een websitebouwer voor jou moet doen

Een websitebouwer levert allang niet meer enkel een website af. Hij is geen dozenschuiver, maar biedt deskundig advies, uitstekende service en hulp bij alles wat er bij een website komt kijken. Dit zijn de 8 dingen die een websitebouwer voor jou moet doen.

Bij Unique Design houdt de websitebouwer nauw contact met zijn klanten.

1: Een kopje koffie schenken

Voor een fijne samenwerking moet het klikken tussen jou en de websitebouwer. Wat is er makkelijker dan het ijs te breken met een goede kop koffie? Unique Design maakt graag tijd voor jou vrij en komt langs om de sfeer van jouw bedrijf te proeven. Of plant een skypegesprek als de afstand te groot is.

Wij zijn dol op koffie. Kunnen we meteen kijken hoe wij samen jouw website naar een hoger niveau tillen.

2: Een totaalpakket leveren

Een sterke websitebouwer vertaalt jouw visie in een sterk concept op maat. Wij denken creatief mee met jouw wensen en leveren een compleet startpakket waarmee je uit de voeten kunt. Denk aan SEO-teksten, huisstijl, logo en visitekaartje. Jij vraagt, wij ontwerpen.

een-totaal-website-pakket-bouwers-wordpress-agency
websitebouwers-met-een-mening-advies

3: Niet klakkeloos meepraten

Eerlijk maar waar: jouw ideeën voor de website zijn niet altijd de allerbeste. Je wilt bijvoorbeeld een website vol foto’s, maar hebt geen idee waar je beeldmateriaal vandaan moet halen. Aan ons de taak om goed te luisteren naar jouw wensen, maar het ook eerlijk te zeggen als een idee niet haalbaar is. Zo maak je geen keuzes waar je later spijt van krijgt.

4: Plannen maken en deadlines bewaken

Jij wilt weten waar je aan toe bent. Je laat tenslotte niet elke dag een website maken. Een professioneel webdesign bureau legt jou in een overzichtelijk document uit wat je wanneer kan verwachten. Van stylesheet en SEO-teksten tot de livegang van de website. Alle onderdelen stemmen wij haarfijn op elkaar af. En natuurlijk ontvang je alles voordat de deadline verstrijkt.

website-bouwers-projectplanning-online-agency
websitebouwers-budget-calculatie

5: Denkt met ieder budget mee

Niet iedereen heeft honderdduizenden euro’s beschikbaar voor een site. Een goed webdesign bureau denkt met je mee over wat mogelijk is voor jouw budget. En is realistisch over wat wel of niet kan. Unique Design houdt van een uitdaging en zet bij kleinere budgetten elke euro optimaal in voor een krachtig ontwerp.

6: Altijd voor je klaar staan

Prangende vragen over jouw webdesign beantwoordt een goed webbureau vliegensvlug. Laat je dus niet van het kastje naar de muur sturen. Alles moet mogelijk zijn: bellen, appen of e-mailen. Het is wat jij het fijnst vindt. Wij wijzen je een vast aanspreekpunt aan dat exact weet hoe het ervoor staat met jouw website.

website-bouwers-altijd-klaar-staan-wordpress-webdesign
een-websitebouwer-die-jou-ondersteund-als-ondernemer

7: Advies geven, voordat jij de vraag stelt

Als achteraf betalen tegenwoordig een must is voor webshops, moet jouw websitebouwer dit weten als hij jouw online winkel inricht. Hij blijft zich immers ontwikkelen op dit vlak en belt je direct bij nieuwe ontwikkelingen. Zelfs als de oplevering al enige tijd terug was. Wij blijven erg betrokken met onze klanten en dragen graag bij aan het succes van jouw website.

8: Onderhoudsservice aanbieden

Alles loopt op rolletjes: de website is een hit en jouw producten of diensten gaan als warme broodjes over de toonbank. Echter dient de gebruikte software ten alle tijden up-to-date te zijn. Vanaf slechts €25 per maand ben je hierin voorzien. Mocht er onverhoopt iets fout gaan of herstelt moeten worden nemen wij dit voor onze rekening. Met een onderhoudscontract koop je de garantie dat jouw site altijd wordt gefixt en up-to-date is. Zo is jouw business razendsnel weer up and running.

website-onderhoud-wordpress-bouwers

Enkele cases

We hebben inmiddels al een ruim aantal bedrijven in Tilburg e.o. van webdesign en webdevelopment voorzien. We hebben hier een aantal cases op een rijtje voor je gezet. Weten wat jouw nieuwe website kan gaan doen? Plan een sparringssessie met ons! De Tilburgers hier onder gingen je al voor.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.3/10 - 26 beoordelingen