Over ons

Weten met wie je te maken hebt en ons leren kennen? We vertellen je graag meer over onszelf en over onze maatschappelijke missie.

Wie zijn wij?

We zijn graag eerlijk tegen je, dus zullen er niet omheen draaien. Wij zijn een stel nerds die digitale oplossingen maken voor jouw eindgebruikers. Hierdoor heb je een puik staaltje moderne techniek waar je van op aan kunt. Wij ontzorgen zo veel als nodig en mogelijk, dit betekend dat wij design, ontwikkeling én strategie uit handen nemen. Weer een zorg minder!

Ruim 9 jaar ervaring heeft ons de nodige lessen geleerd. Soms moeten we in discussie met onze opdrachtgevers, niet omdat we dat leuk vinden (stiekem wel) maar vaak omdat de voor handen oplossing niet de béste oplossing is op dat moment. Wij denken pro-actief met je mee en willen enkel het beste voor jouw bedrijf.


Wij denken met je mee

Ondernemers in hart en nieren denken met elkaar mee, staan voor elkaar klaar en helpen wanneer de nood hoog is. Wij staan 24/7 voor je klaar (ook als we het heel druk hebben).

Techniek wordt toegankelijk doordat je lekker in mensen taal tegen ons kunt praten. Intern maken wij het elkaar wel lekker moeilijk om de beste oplossing te ontwikkelen.

Maak kennis met ons team

Ryan
Directeur
Abdulla
Full-stack Webdeveloper
Allaith
Laravel developer
Mehsen
Webdeveloper

Missie

Wij willen digitale toegankelijkheid voor iedereen binnen handbereik krijgen. Of je nu een kleine of grote onderneming hebt, wij zorgen ervoor dat jouw onderneming een digitale transformatie ondergaat. Wij maken jouw onderneming digitaal sterk.

Waarom?

Als ondernemer denken wij pro-actief met je mee. Samen bekijken wij wat en wanneer jouw onderneming nodig heeft. Wij maken processen makkelijker of automatiseren ze, en boven alles: betaalbaar, modern en schaalbaar webdesign.

Digitaal Sterk met en door onze partners.

Selectief en zorgvuldig geselecteerde partners zorgen ervoor dat wij – in samenwerking met – jouw digitaal nog sterker kunnen maken.

Zoho business rules & applicaties

Zakelijk website bezoekers herkennen

De makkelijkste betalingen voor je onderneming.

De mogelijkheden liggen op tafel.

Wij helpen jou, je website en merk digitaal te groeien. Wij bieden daarom oplossingen in webdesign, web development, webhosting én online marketing. Maak direct kennis met onze specialisaties.

WordPress Webdesign

Toegankelijke WordPress websites.

WooCommerce webshops

Begin vandaag met online verkopen.

Webdevelopment

Maatwerk, programmeren, wij kunnen het allemaal.

Webhosting

Voor een supersnelle website of webshop.

Koppelingen

Koppel systemen met jouw website of webshop.

Laravel

Alle data gevisualiseerd op één plek.

Samen jouw onderneming digitaal sterk maken?

Bel of mail ons voor een kennismaking

Samen jouw onderneming digitaal sterk maken?

Bel of mail ons voor een kennismaking