Websites die conversies opleveren.

Wanneer je een website wilt laten maken is het belangrijk dat deze moet bijdragen aan jouw bedrijf. Een website kan de identiteit van je bedrijf versterken en hiermee direct sales en indirect de merkbetrokkenheid verhogen.

Webdesign Tilburg WordPress website WooCommerce store
wordpress-webdesign-logo-website-ontwerp

WordPress specialisten

Het is niet voor niks dat WordPress het meest gebruikte CMS systeem is als je een website laat maken. Wij maken gebruik van de open source versie van WordPress omdat deze geheel naar eigen hand en wensen te bewegen is. De community die dagelijks aan WordPress werkt zorgen ervoor dat onder andere de plugins up-to-date blijven. Daarbij kun je binnen WordPress zelf gemakkelijk content beheren.

Responsive Design

Met een responsive website staat jouw bedrijf, merk of organisatie er ten alle tijden stevig en goed voor. Responsive webdesign houd in dat de website speciaal gemaakt en geoptimaliseerd wordt voor desktop, tablet én mobiel. Zo is jouw website klaar voor de toekomst!

Responsive webdesign laten maken in Tilburg - Webdesign Bureaus
website-laten-maken-wordpress-onderhoud-en-updates

Onderhoud en updates

Omdat WordPress een open source CMS is worden er continue verbeteringen aangebracht en potentiële beveiligingslekken gedicht. Wanneer je de updates goed en netjes bijhoudt is jouw website niet te hacken. Zo ben je bij ons al verzekerd van een veilige website v.a. €20 per maand. Nodige support zit hier natuurlijk bij inbegrepen via ons ticketing systeem.

Lees hier 8 dingen die wij minimaal voor je doen!