Webdesign Bureaus

Hoe kies ik het juiste webdesign of internet bureau voor mijn bedrijf?

Webdesign bureaus in Tilburg

Webdesign Bureaus in 2017

Na aanleiding van het artikel dat 2Manydots schreef in 2013 is online nu een stuk verder ontwikkelt en in gebruik genomen. Volgens Google zijn er op moment van schrijven (juli 2017)  in de omgeving van Tilburg ruim 70 bedrijven die ‘webdesign‘ diensten aanbieden of zich profileren als webdesign bureaus.

Eisen en wensen:
Je wilt een nieuwe website. Moet er beter uitzien als de oude, hij moet beschikbaar zijn voor smartphones en tablets en het moet duidelijker. Maar wat verwacht jij precies van jouw internet bureau? Ga je liever voor een goedkoop standaard thema met wat nieuwe content, of twijfel je om de website op maat naar jouw wensen en eisen te laten maken? Of zoek je een website die gericht is op conversie en de behoeftes van jouw ideale klant?
Geoptimaliseerd voor conversie:
Websites moeten we in deze tijd niet meer gebruiken om een “een online visitekaartje” te hebben. Websites kosten geld, dus is het ook belangrijk dat je er geld mee verdient. Toch? Om doelgerichte conversies binnenhalen hoef je niet meteen een webshop te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld binnen het webdesign een pagina (laten) bouwen die je gebruikt als leadgenerator. Het is dan een taak van het sales team om de leads om te gaan zetten in sales.

Kosten van een goed webdesign

Ben je een prijzenvechter en kies je snel voor de goedkoopste oplossing? In veel gevallen is dat niet altijd beter. Goedkoop is duurkoop. Een website bouwen vereist veel aandacht en tijd van webdesign bureaus. Wanneer men al beweert voor €300 een website te kunnen maken zitten er een aantal addertjes onder het gras. Het bureau zal het template niet zelf maken, geen zoekwoorden onderzoek doen, geen content schrijven en waarschijnlijk ook niet updaten, onderhouden of bijwerken.

Webdesign en ‘Ik kan een website maken’

Iedereen kan tegenwoordig wel een website maken. Maar een conversiegericht en doeltreffend online platform realiseren is niet voor een ieder weggelegd. In het verleden werden er vaak websites gemaakt met het idee om een visitekaartje te hebben voor het bedrijf, maar hebben we dat in deze tijd nog nodig? Ons antwoord hierop is nee; Wij motiveren een ieder om te investeren in een goede website die converteert. Dit wil dus zeggen dat er een resultaat op de investering komt (ROI).

Wat verstaan wij onder ‘Full-service Internetbureau’?

Wij onderscheiden ons door full-service vertalen naar volledige service, compleet en geen kleine letters achteraf! Een full-service internetbureau in 2017 staat ook wel gelijk aan webdesign én online marketing. Wij gaan een stapje verder: wij begeleiden u in het online proces; we kunnen snel schakelen; inclusief zoekmachine geoptimaliseerd; vragen zoveel als nodig; webhosting en wij maken het onmogelijke mogelijk!

 • Gratis domeinnaam
 • Gratis SSL certificaat
 • Gratis hosting (1 maand)
 • Gratis levenslang updates
 • Zoekmachine geoptimaliseerd
 • Binnen 14 dagen online
 • Responsive design
 • Unique in zijn soort
 • Inclusief https/2.0

Deze klanten gingen je voor!

 • “Ryan heeft mij perfect begeleid naar het realiseren van een eigen webwinkel. Van de KvK inschrijving tot aan het verkopen of het versturen van pakketten. Ryan verricht maandelijks onderhoud aan mijn webshop en zorgt ervoor dat het er online altijd tot in de puntjes verzorgd uit ziet! Een ware aanrader en zeker waar voor je geld!”

  Roxanne
  Roxanne Haarjuweeltjes
 • “In 1 woord gewoon perfect! Ik heb een hele fijne ervaring gehad met de samenwerking, ik ben erg tevreden!”

  Kelly
  Kelly Intense Beauty
 • “Unique Design (en dan specifiek Ryan) heeft de website voor mijn nieuwe label gemaakt: DTNG. Exclusive. Ik ben zeer te spreken over zijn kundigheid, precisie en de mooie website die hij heeft opgeleverd. De communicatie verliep uitstekend. Ryan denkt mee en komt met fijne adviezen. Ik kan Unique Design aan iedereen aanbevelen! Veel dank!!”

  Lotte
  Lotte DTNG.
 • “Zeer tevreden over de service van Unique Design! Er werd goed geluisterd naar wat mijn wensen waren. Duidelijke communicatie tijdens het ontwerp proces van mijn logo. Zeker een aanrader!”

  Anne
  Anne NailFashion Anne
 • “Samenwerking verliep erg soepel, we hadden nauw contact betreft het ontwerp voor mijn logo. Tevens wist Ryan uitstekend uit te beelden wat ik voor ogen had. Ben uiterst tevreden!”

  Roy
  Roy OuweDooz Music
 • Ryan is een kundige professional die erg snel reageert en zijn afspraken meer dan nakomt. Hij is altijd bereikbaar voor vragen en zijn antwoorden zijn uitgebreid. Of je nu een grote of kleine klus hebt, Ryan is de ideale partner om mee samen te werken.

  Liselore Verschuren
  Liselore Verschuren SEO copywriter
 • Komt zijn afspraken na, heeft oog voor detail, en luister / denkt mee met de klant.

  Nick van Zijl
  Nick van Zijl VanZijl Tuinen
 • ''Ryan heeft ons goed geholpen en was zeer behulpzaam''

  Milad Sayad
  Milad Sayad Foneday
 • Unique Design heeft ons perfect geholpen met het realiseren van een nieuwe webshop. Daarnaast hebben we ook op verschillende posities een nummer 1 ranking binnen de organische resultaten van Google behaald die netjes converteren naar regelmatige webshop sales!

  Peter van Brunschot
  Peter van Brunschot Lyry-Tiek
 • Snelle service! Denkt mee met de klant en heeft een snelle service.

  Emrah Armans
  Emrah Armans Hofstad Rijopleiding
 • "Ryan is betrouwbaar, luistert en helpt graag! Hij denkt altijd mee en zorgt voor een behulpzaam, persoonlijk en deskundig advies die bij je past. Als ik vragen heb, kan ik altijd bij hem terecht!"

  Lydia van Son
  Lydia van Son Jouwpakketje
 • Zeer tevreden over Unique Design. Een prachtige website gemaakt voor kerstroutekoolhoven.nl Een betrouwbaar bedrijf die luistert naar de klant!

  Sandra de Weijer
  Sandra de Weijer Kerstroutekoolhoven
 • "Vakman... ziet de uitdaging en maakt de oplossing zoals de klant het liefst ziet. Ook qua design lekker aan Unique design overlaten. Moderne site, betrouwbaar en makkelijk te onderhouden. Ga zo door !!!"

  Roland de Weijer
  Roland de Weijer Kerstroute Koolhoven
 • "Een ondernemer die zijn afspraken na komt. Persoonlijke benadering met meer dan goede advisering en service. Een ondernemer die weet wat klantgerichtheid betekend. Ben zeer tevreden en te spreken over deze ondernemer."

  Linda Chumman
  Linda Chumman OptoConnect B.V.
 • "Prima bedrijf dat secuur werkt en afspraken nakomt."

  Alexandra Luijks van Gool
  Alexandra Luijks van Gool Hallo Makelaar
 • "Zeer complete service met veel aandacht voor maatwerk. Deskundig advies en een groot netwerk. Eerlijke prijzen en toewijdig. Al met al een prima bedrijf met uitstekende service!"

  Niels van Zundert
  Niels van Zundert McDonalds Tilburg Zuid
 • "Unique design een een professioneel bedrijf waar de klant voorop staat. Zijn altijd bereikbaar wanneer het nodig is. Aan iedereen aan te bevelen"

  Rini Haarjuweeltjes

We komen graag met je in contact