Webdesign Tilburg

Unique Design is een full service webdesign bureau in Tilburg. Wij voeren onze werkzaamheden uit voor verschillende soorten opdrachtgevers in heel Nederland maar zijn zelf geboren en getogen in hartje Tilburg. Unique Design kan jou van dienst zijn met jouw (nieuwe) WordPress website; de zoekmachine optimalisatie; of het bedrijfslogo dan wel strategie. Wij geloven in vak specialisme en leiden onze eigen mensen hiervoor op. In team verband behalen we het mooiste resultaat uit elk project van onze opdrachtgevers.

Responsive webdesign laten maken in Tilburg - Webdesign Bureaus

Responsive Design

Met een responsive website staat jouw bedrijf, merk of organisatie er ten alle tijden stevig en goed voor. Responsive webdesign houd in dat de website speciaal gemaakt en geoptimaliseerd wordt voor desktop, tablet én mobiel. In een stad als Tilburg is een sterke online positie nodig om het bestaansrecht te blijven behouden. De stad op zich zelf dan wel de ondernemers groeien en innoveren elke dag weer.

Wat mag je verwachten?

Vakdeskundig

Secuur en zorgvuldig gaan we aan de slag met jouw nieuwe website. Stap voor stap zetten we een stevige website neer die puntje voor puntje van hoog niveau is voorzien.

Zoekmachine optimalisatie

Al onze websites zijn zoekmachine geoptimaliseerd. Dit is terug te zien in het groeiende percentage van organische bezoekers. Code, content en strategisch vermogen komt hier samen.

Betrouwbare techniek

Met WordPress als core achter jouw website beschikken we over een betrouwbaar stukje techniek. Wij laten WordPress werken helemaal zoals jij dat wilt; snel, veilig en makkelijk.

Freebees

Wij helpen onze opdrachtgevers naar de nieuwe online standaard. Wat je van ons krijgt bij een nieuwe website: ✓ Gratis domeinnaam ✓ Gratis SSL certificaat ✓ Gratis webhosting ✓ Geen opstart kosten ✓ HTTP/2.0 ✓ Responsive webdesign ✓ CDN

Support en onderhoud

Na oplevering staan we tijdens kantoor uren voor je klaar, en daarbuiten indien nodig. We helpen je graag verder met (kleine) veranderingen of aanpassingen aan jouw website. Met een onderhoudspakket doen we ook nog eens de software updates voor je zodat je altijd een vertrouwde en beveiligde website hebt.

Beveiliging

Jouw website wordt erg goed beveiligd. Zo bevat onze server een hardware en een software firewall, 264 bits encryptie, DDOS protectie en wachtwoorden van minimaal 24 tekens. Meer weten?

Webdesign Tilburg WordPress website WooCommerce store

Tijdloos webdesign

Een tijdloos ontwerp kan jaren meegaan. Daarbij is clean en glossy vandaag de dag helemaal hip en happening. Websites die wij in het centrum van Tilburg maken zijn strak, tijdloos, snel en vakkundig in elkaar gezet. Na oplevering onderhouden we je website van de nodige updates en/of aanpassingen zodat je altijd mee gaat met de tijd en de nieuwste software hebt draaien. Vanaf slechts €25 ben jij voorzien van onderhoud mét een SLA.

Enkele cases

We hebben inmiddels al een groot aantal bedrijven in Tilburg e.o. van websites voorzien. We hebben hier een aantal cases op een rijtje voor je gezet. Weten wat jouw nieuwe website kan gaan doen? Plan een sparringssessie met ons! Deze Tilburgers hier onder gingen je al voor. Bekijk ook: wat een webdesigner voor jou moet doen.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.3/10 - 27 beoordelingen

Intense Beauty

Celeritech Tilburg

Horeca Groothandel Tilburg

Heb je een vraag voor ons?

Ben jij klaar om makkelijker online te ondernemen? Deel jouw uitdaging met ons.

Ryan van Brunschot

ryan@unique-design.nl
013-2084040