Webdesign Tilburg

Unique Design is een full service webdesign bureau in Tilburg. Wij voeren onze werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Zelf zijn we geboren en getogen in Tilburg. Unique Design is jouw business van dienst bij de bouw van een (nieuwe) WordPress website; de zoekmachine optimalisatie;  het ontwerpen van een bedrijfslogo of een complete online marketing strategie. Wij geloven in vakspecialisme en leiden onze eigen mensen hiervoor op. In team verband behalen we het mooiste resultaat uit elk project van onze opdrachtgevers.

Responsive webdesign laten maken in Tilburg - Webdesign Bureaus

Responsive webdesign Tilburg

Met een responsive webdesign tilburg staat jouw bedrijf, merk of organisatie er te allen tijde stevig en goed voor. Responsive webdesign houd in dat de website speciaal gemaakt en geoptimaliseerd wordt voor desktop, tablet én mobiel. In een stad als Tilburg is een sterke online positie noodzakelijk om als onderneming je positie in de markt te blijven behouden. De stad op zichzelf dan wel de ondernemers groeien en innoveren elke dag weer.

Wat mag je verwachten?

Vakdeskundig

Accuraat en zorgvuldig gaan we aan de slag met jouw nieuwe website. Stap voor stap zetten we een stevige website neer, die op elk vlak van hoog niveau is.

Zoekmachine optimalisatie

Al onze websites zijn zoekmachine geoptimaliseerd. Dit is terug te zien in het groeiende percentage van organische bezoekers. Code, content en strategisch vermogen komt hier samen.

Betrouwbare techniek

Met WordPress als core achter jouw website beschikken we over een betrouwbaar stukje techniek. Wij laten WordPress werken helemaal zoals jij dat wilt; snel, veilig en makkelijk.

Freebees

Wij helpen onze opdrachtgevers naar de nieuwe online standaard. Wat je van ons krijgt bij een nieuwe website: ✓ Gratis domeinnaam ✓ Gratis SSL certificaat ✓ Gratis webhosting ✓ Geen opstart kosten ✓ HTTP/2.0 ✓ Responsive webdesign ✓ CDN

Support en onderhoud

Na oplevering staan we tijdens kantoor uren voor je klaar, en daarbuiten indien nodig. We helpen je graag verder met (kleine) veranderingen of aanpassingen aan jouw website. Met een onderhoudspakket doen we ook nog eens de software updates voor je zodat je altijd een vertrouwde en beveiligde website hebt.

Beveiliging

Jouw webdesign tilburg wordt erg goed beveiligd. Zo bevatten onze servers een hardware en een software firewall, 264 bits encryptie, DDOS protectie en wachtwoorden van minimaal 24 tekens. Meer weten?

Webdesign Tilburg WordPress website WooCommerce store

Tijdloos webdesign Tilburg

Een tijdloos webdesign kan jaren meegaan. Hierbij is clean en glossy vandaag de dag helemaal hip en happening. Websites die wij in het centrum van Tilburg maken zijn strak, tijdloos, snel en vakkundig in elkaar gezet. Na oplevering onderhouden we je website van de nodige updates en/of aanpassingen zodat je altijd mee gaat met de tijd. Daarnaast, draait jouw website altijd op de nieuwste software. Voor  slechts €25 per maand is jouw website altijd veilig, snel en betrouwbaar.

Onze projecten

Onze opdrachtgevers uit Tilburg en de regio hebben een tal aan verschillende diensten bij ons afgenomen. Zo hebben wij voor deze webdesign en webdevelopment opdrachten, voor opdrachtgevers uit Tilburg het maximale uit hun webdesign tilburg gehaald. Bij Etan Trampolines gaat er veel automatisch, bij Splendeur! Limousines is er een CRM koppeling en bij Horeca groothandel Tilburg mochten wij de gehele huisstijl en vormgeving voor het merk bepalen. Lees wat we exact hebben gedaan in de cases hiernaast.

Webdesign Tilburg mockup schoonheidssalon

Waarom Unique Design?

Bestaande opdrachtgevers hebben met name voor ons gekozen omdat zij ontzorgd wilde worden en kunnen bouwen op onze ervaring. We communiceren alles wat voor belang kan zijn voor jouw onderneming, daarnaast hebben we een aantal principes waar we ons aan houden.

  • Pro-activiteit
  • Onafhankelijk van technologie
  • Transparante communicatie
  • Samenwerking met opdrachtgever
  • Kwaliteit over kwantiteit