Webdevelopment

WordPress plugins

Met website- en webshopontwikkeling liggen allerlei oplossingen voor jouw doelgroep binnen handbereik. WordPress plugins ontwikkelen we altijd op maat voor jouw specifieke behoeften.

Hoe wij jou gaan helpen

Stap voor stap en en met korte lijntjes bewaken we jouw processen.

We bepalen een doel

Voordat we besluiteloos een plugin gaan bouwen willen we vooraf zo exact mogelijk weten wat de plugin moet doen en wat je met de functionaliteiten uiteindelijk wilt bereiken.

De begroting

In de begroting splitsen we alle onderdelen op in stukken om een begrijpbare maar vooral duidelijk plan te maken. Hierdoor krijg jij waar voor je geld en hebben we de scope strak afgesteld.

Voorbereiding

Wanneer je akkoord bent met onze offerte zullen wij diverse processen in gang zetten om een goede voorbereiding te maken.

Testomgeving

Tijdens de ontwikkeling werken we op een testomgeving aan jouw WordPress plugin. Tijdens het ontwikkelen testen we de comptabiliteit en het gewenste resultaat.

Testen

Wanneer we klaar zijn testen we uitvoerig de maatwerk WordPress plugin op verschillende vlakken. Dit vatten we samen in een test-rapportage.

Oplevering

We installeren de plugin op de website(s) en configureren deze waar nodig. Na het activeren doet de WordPress plugin exact wat we opgenomen hebben in de scope.

Update server

Na het testen en de oplevering uploaden we jouw plugin op onze update server. Wanneer er in de toekomst uitbreidingen nodig zijn kun je eenvoudig de plugin via de WordPress backend updaten zoals je gewend bent.

/

Bereikbaar

%

Tevredenheid

Opdrachtgevers

GSM World

"Super snel en zeer professioneel service. Hele fijne samenwerking "

- Atilla Erkin


koppelingen

Onze plugins

In de afgelopen jaren hebben wij voor diverse klanten, diverse en meerdere WordPress plugins en koppelingen gebouwd. We hebben deze in een gemakkelijk overzicht met WordPress koppelingen voor je gezet.

100% Ondernemerschap

Ondernemers in hart en nieren staan elke dag klaar om jou en je organisatie verder te helpen.

Samenwerkingen

Wij zitten met onze klanten aan dezelfde kant van de tafel. Door actief en betrokken samen te werken halen we prachtige resultaten!

Glashelder

Wij werken met een duidelijke en heldere no-nonsense communicatie, zo weet jij waar je aan toe bent.

Pro-activiteit

Met een proactieve houding zijn wij jouw concurrentie altijd een stap voor. Een onderneming kan zo gestaag doorgroeien en zich blijven ontwikkelen.

Tech-onafhankelijk

Door duidelijk te focussen op het eindproduct binden we onszelf niet vast op een set aan technieken. In ons geval heiligt het doel de middelen.

Kwaliteit over kwantiteit

Goede producten vereisen veel werk, iteratief testen en een open samenwerking met onze klanten.

Daag jij ons uit om jouw WordPress plugin te ontwikkelen?

Neem contact met ons op voor een kennismaking!

ß