Webdevelopment

WordPress theme development

Het ontwikkelen van een WordPress thema op maat zorgt ervoor dat er letterlijk alles mogelijk is. Door op voorhand een open en overzichtelijke structuur te schetsen kunnen wij snel en eenvoudig diverse templates en functies ontwikkelen om jouw website(s) te laten werken voor jouw organisatie.

Hoe wij jouw WordPress thema ontwikkelen

Stap voor stap en en met korte lijntjes bewaken we onze processen.

Maken van de scope

Alvorens we een goed werkend WordPress thema kunnen ontwikkelen is het belangrijk om in kaart te brengen wat we exact moeten gaan ontwikkelen.

De begroting

In de begroting splitsen we alle onderdelen op in stukken om een begrijpbare maar vooral duidelijke offerte te maken. Hierdoor krijg jij waar voor je geld en hebben we de scope strak afgesteld om het budget te bewaken.

Voorbereiding

Wanneer je akkoord bent met onze offerte zullen wij diverse processen in gang zetten om een goede voorbereiding te maken. Hierna beginnen we direct met programmeren.

Testomgeving

Tijdens de ontwikkeling werken we op een testomgeving aan jouw WordPress thema. Tijdens het ontwikkelen testen we de comptabiliteit, design, responsive gebruik en gevraagde functionaliteiten.

Testen

Wanneer we klaar zijn testen we uitvoerig het maatwerk WordPress thema op verschillende onderdelen. Dit vatten we samen in een test-rapportage.

Oplevering

We installeren het maatwerk WordPress thema op de website(s) en configureren deze waar nodig. Na het activeren kun je direct gebruik maken van het thema, content invullen en de functionaliteiten voor je laten werken.

Update server

Na het testen en de oplevering uploaden we jouw plugin in onze update repository. Wanneer er in de toekomst uitbreidingen nodig zijn kun je eenvoudig het maatwerk WordPress thema via de backend updaten zoals je gewend bent.

/

Bereikbaar

%

Tevredenheid

Opdrachtgevers

Etan Trampolines B.V.

"Voor de modernisaties binnen Etan Trampolines benodigde wij een consumentgerichte webshop. Hiervoor hebben wij Internetbureau Unique Design ingeschakeld en zijn samen dit traject in gegaan. Wij ervaren de samenwerking als professioneel, oplossingsgericht en zeer effectief. Er wordt vanuit het bureau actief meegedacht met de organisatie waardoor de beste uitkomst wordt gegarandeerd. Wij kunnen Unique Design aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een organisatie die net een stapje verder gaat en denkt."

- Luuk Uppenkamp


koppelingen

Onze WordPress plugins

In de afgelopen jaren hebben wij voor diverse klanten, diverse en meerdere WordPress plugins en koppelingen gebouwd. We hebben deze in een gemakkelijk overzicht met WordPress koppelingen voor je gezet.

100% Ondernemerschap

Ondernemers in hart en nieren staan elke dag klaar om jou en je organisatie verder te helpen.

Samenwerkingen

Wij zitten met onze klanten aan dezelfde kant van de tafel. Door actief en betrokken samen te werken halen we prachtige resultaten!

Glashelder

Wij werken met een duidelijke en heldere no-nonsense communicatie, zo weet jij waar je aan toe bent.

Pro-activiteit

Met een proactieve houding zijn wij jouw concurrentie altijd een stap voor. Een onderneming kan zo gestaag doorgroeien en zich blijven ontwikkelen.

Tech-onafhankelijk

Door duidelijk te focussen op het eindproduct binden we onszelf niet vast op een set aan technieken. In ons geval heiligt het doel de middelen.

Kwaliteit over kwantiteit

Goede producten vereisen veel werk, iteratief testen en een open samenwerking met onze klanten.

Daag jij ons uit om jouw WordPress thema te ontwikkelen?

Neem contact met ons op voor een kennismaking!

ß