Performance

Webhosting diensten

Met onze performance webhosting kies je voor een optimale hosting omgeving. Afgestemd op jouw wensen en natuurlijk veilig én betrouwbaar. Jij hebt nergens meer omkijken naar.

Over

Specificaties van onze webhosting

Om elke dag de beste performance en service te leveren.

Webdesign Rotterdam met webhosting uit hartje Rotterdam!
<br />
<b>Warning</b>: Trying to access array offset on value of type bool in <b>/var/www/vhosts/unique-design.nl/httpdocs/wp-content/themes/unique-themes/template-parts/page/general/box-img-changer.php</b> on line <b>22</b><br />
 • Nederlandse bodem

  Onze partners waar wij mee samenwerken zijn gevestigd op Nederlandse bodem. De servers die wij gebruiken staan aan de rand van Rotterdam bij SmartDC in het datacenter, deze worden dagelijks onderhouden door specialisten. Uptime van 99.9% in 2022.

 • PHP 8.0+

  Onze servers ondersteunen telkens de laatste en nieuwste versie(s) van PHP. Wij schakelen jouw website pas om naar een nieuwe versie PHP wanneer we zeker weten dat dit geen problemen oplevert. Wel zo makkelijk.

 • SSD Only

  Geen langzame of verouderde apparatuur enkel de nieuwste harde schijven (SSD, NVMe) of CPU's (Intel Xeon series, AMD EPYC) voldoen voor onze hosting.

 • NginX caching

  Met NginX caching kan de NginX-proxyserver dynamische content van de website(s) cachen. Deze data wordt opgeslagen voor een zeer korte periode waardoor de laadtijd van de website versneld wordt en de belasting op de server verminderd.

 • DDoS protectie

  Een sterk geavanceerd aantal regels zorgen ervoor dat zowel de servers, het netwerk en de DNS streng beveiligd wordt (soms wel eens té streng).

 • SSH toegang

  Geen geheimen of limieten voor onze klanten. Wij bieden iedereen toegang over SSH aan. Databases worden makkelijk beheerbaar en sneller configuratie settings wijzigen voor optimale controle.

/

Bereikbaar

%

Tevredenheid

Opdrachtgevers

Etan Trampolines B.V.

"Voor de modernisaties binnen Etan Trampolines benodigde wij een consumentgerichte webshop. Hiervoor hebben wij Internetbureau Unique Design ingeschakeld en zijn samen dit traject in gegaan. Wij ervaren de samenwerking als professioneel, oplossingsgericht en zeer effectief. Er wordt vanuit het bureau actief meegedacht met de organisatie waardoor de beste uitkomst wordt gegarandeerd. Wij kunnen Unique Design aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een organisatie die net een stapje verder gaat en denkt."

- Luuk Uppenkamp


Bare metal

Dedicated servers

Onze apparatuur en kennis, jouw krachtpatser voor alle complexe server taken of scripts. Een dedicated server is aan te raden bij de wat grotere webshops waar performance, betrouwbaarheid en maatwerk hoog in het vaandel staan bij de onderneming. Kies uit de best beschikbare CPU’s, NVMe SSD’s of ECC-geheugen. Uiteraard staan wij voor je klaar bij de configuratie en installatie!

Nvme performance

VPS

Onze managed VPS machines draaien volledig op NVMe SSD zodat jij de maximale performance uit het apparaat kunt halen. Extra recoursed zoals RAM, traffic of opslag kunnen heel snel omhoog of naar beneden worden geschaald.

Containerized

Webhosting

Geavanceerde techniek voor een eenvoudig product. Wij staan graag garant voor snelheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. Daarom hebben we best geteste tools in onze standaard webhosting inbegrepen zodat je binnen enkele minuten direct aan de slag kunt.

100% Ondernemerschap

Ondernemers in hart en nieren staan elke dag klaar om jou en je organisatie verder te helpen.

Samenwerkingen

Wij zitten met onze klanten aan dezelfde kant van de tafel. Door actief en betrokken samen te werken halen we prachtige resultaten!

Glashelder

Wij werken met een duidelijke en heldere no-nonsense communicatie, zo weet jij waar je aan toe bent.

Pro-activiteit

Met een proactieve houding zijn wij jouw concurrentie altijd een stap voor. Een onderneming kan zo gestaag doorgroeien en zich blijven ontwikkelen.

Tech-onafhankelijk

Door duidelijk te focussen op het eindproduct binden we onszelf niet vast op een set aan technieken. In ons geval heiligt het doel de middelen.

Kwaliteit over kwantiteit

Goede producten vereisen veel werk, iteratief testen en een open samenwerking met onze klanten.

Gerelateerde diensten

Wij behandelen jouw website alsof het ons eigen kindje is. Wij staan dag en nacht voor je klaar en zorgen dat het niks tekort komt!

Managed Webhosting

Ondernemen zonder zorgen

Managed VPS

Geeft jouw website nét dat beetje extra

Managed bare metal servers

Onmisbaar voor een stabiele infrastructuur

WordPress webdesign

Doortastende WordPress websites.

Webdevelopment

Maatwerk, programmeren, wij kunnen het allemaal.

Koppelingen

Jij bedenkt het, wij koppelen het!

Behoefte aan een betrouwbare supersnelle website?

Laat het ons direct weten!

ß