Maak kennis met: Mehsen!

04 mei 2023 Ryan van Brunschot

Sommige hebben hem al zien schitteren op onze website. Sommige hebben hem zelfs al gesproken of aan de lijn gehad. Mehsen is de nieuwe aanwinst van ons team. In de zomer van 2022 is hij begonnen als stagiaire webdevelopment vanuit het ROC Tilburg. In het voorjaar van 2023 vonden we dat het tijd was voor een plekje in het team vanwege zijn uitgebreide kennis en expertise met Linux systemen.

Maar, wie is Mehsen?

Mehsen is 19 jaar en komt uit Syrië. Hij woont nu 5 jaar in Nederland en via de VAVO is hij begonnen aan zijn studie als Webdeveloper aan het ROC in Tilburg. Hij is fanatiek gamer en kan ouderwets genieten als een “soul food lover”. In zijn vrije tijd is hij met enige regelmaat te vinden op diverse Comic Cons.

Wat maakt jouw webdeveloper?

“De developer in mij wilt de code wilt ‘kraken’. Nieuwe technieken en frameworks uitproberen en systemen tot het uiterste drijven.” hoorde wij hem nog zeggen. “Door te experimenteren met nieuwe technieken, frameworks of programmeertalen leer je telkens ervaringen bij. De kennis uit deze experimenten en probeersels gebruik ik in mijn werk bij full service internetbureau Unique Design.”.  Mehsen houd ervan om de techniek tot het uiterste te drijven en grenzen op te zoeken van apparatuur. Op zijn eerste stagedag hadden we zijn werkplek voorbereid en ingericht. Zijn eerste stageopdracht was “Ga op zoek naar de tools en software waar jij het prettigste mee werkt en zorg ervoor dat je efficiënt kunt werken”. Dat hadden we beter niet kunnen zeggen, want voordat zijn eerste week erop zat had hij al doodleuk Windows vervangen voor Linux “Het is gewoon makkelijker en beter”.

Meet the developer!

Wil jij kennismaken met Mehsen of samen de mogelijkheden onderzoeken voor jouw onderneming? Linux problemen of hulp nodig bij een dedicated server? Ook voor WordPress hulp staat hij je bij. Mehsen is the guy! Neem vrijblijvend contact met ons op dan plannen we ‘n afspraak.

Ryan van Brunschot

Directeur