Over ons

Voordat je jouw digitale zaken aan iemand toevertrouwt, wil je natuurlijk weten met wie je te maken hebt. Daarom hier wat meer informatie over wie wij zijn, waarom we ons werk zo graag doen en wat het zoal is dat we voor je kunnen betekenen.

Ronde - Lichte Digital Agency puntjes
Ronde - Donkere Digital Agency puntjes
Ronde - Lichte Digital Agency puntjes
Ronde - Donkere Digital Agency puntjes

Opdrachtgevers waar we wild op zijn!

Logo Etan trampolines wit - WooCommerce hulp
Logo Fiersport WordPress ondersteuning van internetbureau Unique Design
Logo Primatch - WordPress support en werken bij website voor recruitment bureaus.
Logo Etan Trampolines - WooCommerce hulp
Logo gemeente Tilburg Wit
Logo Fiersport wit - WordPress ondersteuning van internetbureau Unique Design
Logo Primatch - WordPress ondersteuning en werken bij website voor recruitment bureaus.

Dit is Unique Design

We kunnen er niet omheen: wij zijn een stel nerds. Maar waar velen bij het horen van die term, denken meteen aan het stereotype computerfreak. Wij zijn vooral fanaten die op basis van heldere communicatie voor de beste mogelijke oplossingen voor de eindgebruiker gaan. Vakidioten die een puik staaltje moderne techniek met ontzorging combineren voor onze klanten, dus zowel het design als de ontwikkeling en een stuk strategie uit handen te nemen.

Met ruim 8 jaar ervaring in dit specifieke vakgebied kennen wij het klappen van de zweep. We weten de best werkende oplossingen voor allerhande vraagstukken en hebben een reëel beeld van wat wel en niet mogelijk is. Die kennis? Die steken wij niet onder stoelen of banken. Dat resulteert in een pro-actieve houding en een constructieve discussie op zijn tijd. Álles voor het resultaat. Want we weten niet hoe het met jou zit, maar voor minder dan optimaal doen we het niet.

Samen ondernemen voor succes

Echte ondernemers krijgen geen genoeg van meedenken en hulp bieden. Wij staan dan ook 24/7 voor onze klanten klaar. Ja, óók als onze agenda’s eigenlijk al volgelopen zijn. Of je ons nu tijdens kantooruren of daarbuiten benadert, we nemen de tijd voor je en geven tekst en uitleg in begrijpelijke taal. Ingewikkeld jargon? Dat gebruiken we wel tijdens onze interne overleggen. Jij hoeft dus geen IT-expert te zijn, maar weet wel altijd over het hoe en wat van onze hulp. Zo ondernemen we samen voor succes.

De mensen achter de knoppen

Ryan
Directeur

Abdulla
Full-stack webdeveloper

Mehsen
Webdeveloper

Allaith
Laravel developer

Omar
Stagiaire webdevelopment

Onze missie

Onze mening? Digitale toegankelijkheid moet voor iedereen een optie zijn. Dus of we nu zakendoen met een grote onderneming of een speler van gering formaat, wij stellen alles in het werk om de sterkst mogelijke digitale positie te realiseren. Toegewijde, professionele hulp is bij ons áltijd een garantie.

Hoe we die missie nastreven?

We brengen samen in kaart wat jouw onderneming wanneer nodig heeft, en vereenvoudigen of automatiseren de bestaande processen. We denken proactief met je mee en spreken onze jarenlange ervaring binnen ons vakgebied actief aan. Zo bewandelen we een prettige, efficiënte weg naar betaalbaar, modern en schaalbaar webdesign.

Sterker met partners

Wij geloven in doen waar je goed in bent. Dat betekent ook: uitbesteden. Potentieel lastig, maar niet met de juiste partijen om je heen. Samen met onze zorgvuldig geselecteerde partners zorgen wij dat jouw digitale positie de hoogst haalbare is. Omdat we allemaal doen waar wij het allerbeste in zijn.

Zoho business rules & applicaties

Zakelijk website bezoekers herkennen

De makkelijkste betalingen voor je onderneming.

Verzendsoftware

Alle mogelijkheden op tafel

Wat wij voor je kunnen betekenen? Wij laten jou, je website en je merk groeien. Dit alles met behulp van digitale oplossingen op het gebied van webdesign, -development en -hosting, én online marketing. Onze specialisten zijn van vele markten thuis, waaronder de volgende:

WordPress webdesign

Wij ontwerpen niet zomaar pagina’s Wij creëren toegankelijke WordPress websites die wérken.

WooCommerce webshops

Vandaag nog beginnen met online verkopen? Wij maken het voor je mogelijk.

Webdevelopment

Websites realiseer je niet met een stug stappenplan. Onze enige standaardprocedure is werken volgens de klantbehoefte.

Webhosting

Een altijd razendsnelle website of webshop nodig? Wij zorgen dat je er geen omkijken naar hebt.

Koppelingen

Goed koppelen is een vak apart. Wij regelen een optimale verbinding tussen systemen en jouw website of -shop.

Lavarel framework

Krachtige en robuuste online platformen? Laat onze experts hun gang gaan en je bent ervan gegarandeerd.

Jouw digitale positie versterken?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En wie weet werken wij binnenkort samen aan de digitale positie van jouw bedrijf.

ß