Horeca Groothandel Tilburg

Ons Ambacht staat garant voor producten met een ambachtelijke smaakbeleving.

Horeca Groothandel Tilburg

2018 was het derde jaar dat Horeca Groothandel Tilburg besloot door te gaan met het merk "Ons Ambacht". Om het merk te versterken en beter te kunnen verspreiden door het land is een website de basis waar het merk op uitgebouwd wordt. Op de website moeten de producten goed tot zijn recht komen en moet de consument de verkooppunten gemakkelijk kunnen vinden. Als full service internetbureau hebben wij ons steentje bij gedragen.

Logo HGT Tilburg - Webdesign Logo wit HGT Tilburg - Webdesign

Merk identiteit

Door een helder beeld voor ogen en een goed wireframe met kleurtonen hebben we het ontwerp kunnen maken zoals dat nu is. Hierbij is rekening gehouden met de producten dan wel de consument die er uiteindelijk gebruik van maakt.

  • Herkenbaarheid in productaanbod
  • Heldere copywriting
  • Kleurgebruik uit gebruikerservaring

Performance

Omdat consumenten binnen een mum van tijd weer weg zijn wanneer het te lang duurt hebben we hier extra aandacht aan besteed. De gemiddelde laadtijd – gemeten over een periode van 6 maanden – kwam uit op 721 ms.

  • Conversie verhogend
  • HTTP/2.0
  • NginX caching

Resultaten

Nadat de wens van de doelgroep duidelijk was konden we gemakkelijk de kleurstelling en stijlen bepalen. Hierdoor heeft het merk een landelijke uitstraling gekregen welke herkent wordt in de producten. Het product aanbod en de kwaliteit hiervan worden dagelijks uitgebreid en verbeterd waardoor de gehele klantreis optimaal is voor de doelgroep. Met de verkooppunten op de website is het voor de consument erg gemakkelijk om de dichtstbijzijnde verkooplocatie te vinden waar hij of zij de producten kan aanschaffen.

51 % beter vindbaar via de organische resultaten in Google.

84 % van de bezoekers komt voor de eerste keer in aanraking met het merk.

  • Verbeterde bereikbaarheid
  • Verbeterde vindbaarheid
  • Meer omzet partners

Horeca Groothandel Tilburg

"Snelle service en kwaliteit. Het team van Unique Design heeft in een zeer korte tijd een mooie website neergezet voor ons food merk. Het ontwerp van de website sloot naadloos aan bij het imago dat wij uit wilden dragen."

- Daphne Brabers


Jouw onderneming voorzien van een sterke identiteit?

Bel of mail ons voor een kennismaking

ß