Meer efficiëntie voor Splendeur! Limousines

Hoe wij met automatisering en optimalisatie Splendeur! hebben geholpen.

Briefing

Splendeur! Limousines implementeert innovatieve ideeën in de bedrijfsvoering en rit-ervaring waardoor zij in geheel Nederland de limousine service kunnen verlenen. Als groeiend bedrijf in heel Nederland is een goede werkwijze en infrastructuur nodig. Zo maakte wij een connectie met Teamleader om het offerte aanvraag proces te vergemakkelijken én automatiseren.

Infrastructuur

Een stabiele maar betrouwbare infrastructuur is belangrijk in elke organisatie. Naast de automatiseringen, hoge bezoekersaantallen en leads is het erg belangrijk dat het netwerk stabiel kan blijven draaien. Zo hebben wij in de server van Splendeur! Limousines gebruik gemaakt van een externe DNS en een load-balancer om de performance te kunnen blijven garanderen.

  • Innovatieve en stabiele server structuur
  • Nieuwste technologie en software
  • Gem. laadtijd 835 ms per website
  • Geen doorstuur services of overige kosten

Procesautomatisering

Voor een offerte aanvraag moet er veel werk verzet worden. Om dit te vergemakkelijken hebben wij een connectie gemaakt met WordPress en Teamleader. In dit specifieke geval wordt een offerte aanvraag via de website doorgezet naar Teamleader en de offerte automatisch gegenereerd. Deze hoeft alleen nog gecontroleerd te worden en dan kan die verstuurd worden!

  • Snellere afhandeling van offerte aanvragen
  • Minder administratieve handelingen

Splendeur! Limousines

"Geholpen met de optimalisering van het aanvragen proces, het snel lanceren van nieuwe websites die we zelf kunnen onderhouden en adequate snelle oplossing van website problemen. We zijn vooralsnog zeer content met de manier van behandelen, oplossen en uitvoeren."

- Michael de Vries


Samen jouw onderneming digitaal sterk maken?

Bel of mail ons voor een kennismaking

ß