Communicatiebureau Strooploos

Hoe Strooploos haar klanten een complete dienstverlening biedt.

Briefing

Puck en Priscilla zochten voor Strooploos een snelle, deskundige en flexibele partner voor hun communicatiebureau. Wij nemen diverse kleinere werkzaamheden voor hun klanten uithanden en completeren hiermee hun dienstverlening. Denk hierbij aan diverse WordPress, CSS, PHP of JS aanpassingen, net wat er op dat moment nodig is.

Logo Strooploos - Samenwerking met internetbureau Unique Design Logo Strooploos - WordPress hulp en support van Full service internetbureau Unique Design

Totaal partner

Als communicatiebureau biedt Strooploos haar klanten diverse diensten aan. Om haar klanten beter te kunnen bedienen bieden zij onze producten en dienstverlening aan, aan hun klanten. Op deze manier ontstaat er extra capaciteit en flexibiliteit om meer klanten te kunnen bedienen op het zelfde moment met de hoge standaard. Ze maken daarnaast gebruik van doorlopende WordPress hulp.

  • Ongelimiteerde technische kennis
  • Betere klant ervaring en bediening

Website performance

Voor een artikel van ons hebben wij de website van Strooploos eens technisch goed onder handen genomen. We hebben bijvoorbeeld alle afbeeldingen stuk voor stuk gecomprimeerd en zodanig geoptimaliseerd om ze snelheid van de website te bevorderen. Hoe we dit exact hebben gedaan lees je hier.

  • Snelheid optimalisatie WordPress
  • Afbeeldingen optimalisatie

Strooploos V.O.F.

"Dit bedrijf heeft kennis van zaken, handelt snel en is punctueel. We ervaren de samenwerking als zeer prettig!"

- Puck Aerns


Hoe kunnen wij samen jouw onderneming digitaal versterken?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking

ß