Werken bij website voor Châteraisé

Gemakkelijker solliciteren en meer kandidaten voor de openstaande vacatures van een internationale onderneming.

Geen gebak, maar pattiserie.

Bij Châteraisé wordt er op grote schaal échte patisserie met hoge kwaliteitsproducten bereidt. In de productielocatie in Tilburg wordt er met man en macht gewerkt voor al het gebaar van Châteraisé voor diverse landen in Azië. Ons team heeft een maatwerk WordPress werken-bij website gerealiseerd waardoor het sollicitatieproces nog eenvoudiger kan om in een krappe arbeidsmarkt maximaal personeel te werven.

Gemakkelijk en snel solliciteren

In de huidige arbeidsmarkt komen we allemaal handjes op de werkvloer tekort. Werkgevers doen er alles aan om de tijdelijke maar ook de tekorten voor de lange termijn op te lossen. In dit proces is innovatie key. Wij hebben een kort, duidelijk en een snelle sollicitatie-procedure ontworpen waarmee het eenvoudig wordt voor kandidaten om te solliciteren bij het bedrijf.

  • Actuele vacatures;
  • Eenvoudig proces.
Werken bij website van internetbureau Unique Design voor Châteraisé Europe B.V.

Beschikbaar in 2 talen

Als internationale onderneming werft Châteraisé internationale kandidaten voor verschillende functies. Dit draagt bij aan de diversiteit binnen het bedrijf maar een 2-talige website maakt het bereik en de doelgroep van de potentiële kandidaten aanzienlijk groter. Sollicitanten begrijpen beter wat er wordt gevraagd en/of aangeboden waardoor het conversie verhogend werkt.

  • Vergroot de doelgroep;
  • Internationale kandidaten werven.
Webdesign Bureau met WordPress specialisme uit Tilburg.

Maatwerk WordPress thema

Doordat Châteraisé een eigen WordPress thema heeft, liggen alle mogelijkheden op tafel. Flexibiliteit, schaalbaarheid en performance pur sang. Hierdoor hebben we een op maat gemaakte vacature pagina kunnen maken met een duidelijk en kort proces om te solliciteren.

  • Supersnelle laadtijden
  • Consistentie in design

Samen jouw onderneming digitaal sterk maken?

Bel of mail ons voor een kennismaking

ß