WooCommerce webshop

Een WooCommerce webshop kan omzet verhogend werken wanneer deze goed wordt gebouwd en ingericht. Het is belangrijk om een sterke identiteit uit te stralen en hierbij met de tijd meegaat. Zo kunnen bijvoorbeeld achteraf betalen en iDeal echt niet meer ontbreken. Wanneer wij jouw webshop bouwen profiteer je gelijk mee met de kennis van ons partner netwerk.

WooCommerce webshop laten maken?

Waarom WooCommerce?

Een WooCommerce webshop is van alle gemakken voorzien. Omdat WordPress de core achter deze software is sluit het feilloos op elkaar aan. Door bepaalde add-ons en customizations te maken en/of te installeren kunnen we alles voor elkaar krijgen binnen deze systemen. Betalen met iDeal, automatisch orders printen en automatisch verzendlabels aanmaken is een selectie van de dingen die we makkelijker maken voor je.

Ons partnernetwerk

Hier naast een overzicht van de bedrijven waarmee we nauw samenwerken. Van betalingsprovider tot aan conversie optimalisatie software. Allen hebben zij raakvlakken met WooCommerce. Onze opdrachtgevers maken gebruik van de kennis en kunde die onze partners bezitten. Wij kunnen waar nodig hierin voorlichten of adviseren. Het hangt er maar net vanaf wat het doel van jouw webshop is.

wp
Woocommerce webshop laten maken?
mollie
sendcloud
ideal
myndo
seranking
zkracht
leadinfo

WooCommerce case

Voor Etan Trampolines hebben we in WooCommerce en vrij complexe site opgezet. Er bestaat bijvoorbeeld een order-synchronisatie vanuit- en naar Afas Profit. Dit hebben we gedaan met de API van AFAS en doormiddel van een Custom WordPress Plugin.

WooCommerce webshop voor Etan Trampolines - Responsive en betaalbaar

website-laten-maken-wordpress-onderhoud-en-updates

WooCommerce onderhoud & updates

Omdat WordPress een open source CMS is worden er continue verbeteringen aangebracht en potentiële beveiligingslekken gedicht. Dit gebeurd ook bij de plugins en software die door derden aangeboden worden, ook bij WooCommerce. Wanneer je de updates goed en netjes bijhoudt is jouw webshop hartstikke veilig. Zo ben je bij ons al verzekerd van een veilige webshop v.a. €50 per maand. Mocht er als nog iets stuk gaan of onverhoopt niet werken, herstellen wij het kosteloos voor je.