Gefeliciteerd WordPress!

23 mei 2023 Floor Leijten

Op 27 mei vieren we het 20-jarig bestaan van dit veelzijdige content management systeem: WordPress. Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring met WordPress en willen we deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In dit blogartikel vertellen we je meer over het ontstaan van WordPress en waarom dit platform zo belangrijk (en goed😉) is voor ons en onze klanten.

Hoe het allemaal begon...

WordPress is in 2003 gestart als een bescheiden platform voor bloggers. In de afgelopen 20 jaar is het uitgegroeid tot een veelzijdig en uitgebreid platform met ongekende mogelijkheden. Zo is WordPress tegenwoordig geschikt voor vrijwel alles; van persoonlijke blogs tot grote zakelijke websites en webshops. Wij gebruiken WordPress voor allerlei WordPress webdesign projecten, een WooCommerce shop, en het ondersteunt ons bij de creatie van prachtige, functionele en gebruiksvriendelijke websites.

Voortdurende ontwikkeling

Een van de grootste voordelen van WordPress is dat het zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk is voor iedereen, ongeacht technische kennis. Dit maakt het voor onze klanten gemakkelijk om hun eigen website te beheren en up-to-date te houden. Daarnaast is WordPress een open source platform, wat betekent dat het voortdurend wordt ontwikkeld en verbeterd door een grote gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers wereldwijd. Dit zorgt ervoor dat WordPress altijd up-to-date is en kan voldoen aan de steeds veranderende behoeften van gebruikers en natuurlijk onze klanten. Wij houden deze ontwikkelingen op de voet bij en zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Alles is mogelijk

Een andere belangrijke factor die bijdraagt aan de populariteit van WordPress is de enorme verscheidenheid aan thema’s, plug-ins en extensies die beschikbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om een website helemaal naar wens aan te passen en uit te breiden. We maken graag gebruik van deze flexibiliteit om onze klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij hun zakelijke behoeften.

Samen maken we onze klanten Digitaal Sterk

Als webdesign bureau hebben we veel ervaring met WordPress en weten we hoe we het beste uit dit platform kunnen halen. Maar het belang van WordPress voor onze klanten is misschien nog wel groter. Het hebben van een goed functionerende website is tegenwoordig van cruciaal belang voor bedrijven in elke branche. Met WordPress kunnen we onze klanten helpen om hun online aanwezigheid te verbeteren en zo hun merk te versterken en hun klantenbestand te vergroten. Met behulp van WordPress kunnen we onze klanten Digitaal Sterk maken en helpen we ze om online te groeien.

Dus, cheers!

Dus, bij deze willen we WordPress van harte feliciteren met zijn 20-jarig bestaan! 🎂 Bedankt voor de mogelijkheid om onze klanten te helpen met prachtige websites. Wij blijven WordPress gebruiken en zorgen ervoor dat onze klanten altijd de beste resultaten behalen online.

Floor Leijten

Jr. Online marketeer