3 minuten lezen
img_9844

update 24 augustus 2020:
Vorige week hebben we de sleutels ontvangen van ons nieuwe kantoor op de Spoorlaan 460. Na een likje verf en de vloer die gelegd kon worden hebben we vandaag onze meubels mogen ontvangen. We zijn langzaamaan weer aan het inrichten en alles begint gelukkig weer op gang te komen.

Brand op kantoor, wat nu?!

Zondag avond, 9 augustus rond 19:30 is er een heftige brand uitgebroken bij ons in het kantoorpand. Hierdoor zijn wij met veel mede-huurders zo goed als alles verloren wat we door de jaren heen hebben opgebouwd.

– Speurhond zoekt mee naar antwoorden over brand in bedrijfspand Tilburg (BD)
– Brandweer zette 58 wagens in om brand Tilburg te bestrijden: ‘Vuur mocht niet overslaan, dat was prioriteit één’ (BD)
– Brandweer bedwingt vuur in Tilburgs bedrijfsverzamelgebouw: alleen water- en rookschade bij buren
– Grote brand legt compleet bedrijfspand Tilburg in de as (Hart van Nederland)

Oorzaak van de brand

De oorzaak van deze brand is vooralsnog onbekend. Verdere onderzoeken vanuit de politie en brandweer moeten meer duidelijkheid gaan verschaffen op termijn. Er is helaas weinig aan te veranderen maar wellicht dat dit ons en een hoop andere wat verlichting en duidelijkheid kan geven.

Hoe nu verder?

Afgelopen week hebben er een hoop webdesign zaken stilgelegen voor onze opdrachtgevers. Vanaf 17 augustus 2020 verwachten wij alles langzaamaan op de rit te krijgen. Zo zijn we al in het bezit van een hoop apparatuur, meubels en overige kantoor benodigdheden om direct te kunnen starten wanneer wij een beschikbare ruimte hebben.

Doordat ik, Ryan van Brunschot afgelopen week alvast een nieuwe Macbook heb. aangeschaft kan ik voorlopig een hoop zaken draaiende houden deze tijd. Vooralsnog liggen er een hoop werkzaamheden stil en verwachten we deze in week 35 vanaf een nieuw kantoor te hervatten. Het geluk dat we hierbij hebben is dat veel data online bewaard werden op de lokale bestandjes na. Hier zijn gelukkig geen belangrijke bestanden mee verloren gegaan. Tijdelijke aanpassingen in plugins en code’s wel, maar dat is een kwestie van tijd voordat we dat hersteld hebben.

Wij zijn niet bang voor tegenslagen.

Waar de impact van COVID-19 erg groot is geweest, we net herstellende waren en vervolgens geconfronteerd met een heftige en verwoestende brand houd ons niet tegen om opnieuw alle kansen te benutten, verder te gaan en het positief te bekijken. Uiteindelijk leer ik als ondernemer door beide situaties goed omgaan met een crisis welke mij geheid sterker moeten maken en een andere kijk op ondernemen geeft.

Persoonlijk verzeker ik dan ook alle opdrachtgevers dat het werk stilletjes aan op de achtergrond door zal blijven gaan. Nu we een groter beroep dan ooit op onze partners moeten doen dan ooit twijfel ik er absoluut niet aan. De grootte werkzaamheden zullen de komende dagen met weinig progressie te zien zijn, hier wordt wél aan gewerkt natuurlijk.