Wij zijn lid van NLDigital!

01 september 2021 Ryan van Brunschot

Met ingang van 1 september 2021 is Unique Design B.V. lid van NLDigital. En daar zijn we hartstikke trots op, want met dit lidmaatschap kunnen wij je nóg beter van dienst zijn! Graag vertellen we je meer over de voordelen en waarom we lid zijn geworden van NLDigital.

Waarom lid van NLDigital?

Met de slogan ‘Digitaal Sterk’ vragen we ons continu af: wanneer ben je nou écht Digitaal Sterk? Om die vraag te kunnen beantwoorden, hebben we de nodige research gedaan en dus kwamen we al snel uit bij NLDigital. En omdat we jouw organisatie Digitaal Sterk maken, moeten we van goede huize komen. Daarom was het voor ons niet meer dan logisch lid te worden van NLDigital.

Wat is jouw klantvoordeel?

Aan het lidmaatschap van NLDigital zitten voor ons als full service internetbureau voordelen én voor jou als onze (toekomstige) klant. Als officieel NLDigital Lid dragen we het kwaliteitslabel en dit communiceren we ook naar buiten. Dit geeft jou als klant een extra stok achter de deur wanneer je zaken met ons doet. Op die manier houden wij ons ook aan een strikte en ethische gedragscode naar jou als opdrachtgever.

Daarnaast profiteer jij van het feit dat er een juridische denktank op de achtergrond werkzaam is. Deze denktank is gespecialiseerd in dagelijkse ICT-vraagstukken die wij voor jou graag bij ze neerleggen.

We zetten het klantvoordeel voor je op een rij:

 • Herkenbaar kwaliteitslabel;
 • Zakelijke gedragscode voor ICT bedrijven;
 • Juridische denktank op de achtergrond;
 • Collectieve communicatie naar de politiek;
 • Belangenbehartiging digitale sector.

Inclusieve digitale sector

Digitalisering lukt alleen wanneer iedereen meedoet. Daarom streven wij ernaar om websites en webshops voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Op dit vlak zijn wij een perfecte match met NLDigital. Daarnaast is er een gezamenlijk doel om meer vrouwen in onze sector aan het werk te zien. NLDigital heeft zich namelijk als doel gesteld om in 2030 minstens 50 procent van de ICT-sector uit vrouwen te laten bestaan. Met een werken bij website begin je te werken aan een sterke employer branding en gaat jouw organisatie voor inclusiviteit.

Digitale overheid

Door aansluiting bij NLDigital oefent Unique Design indirecte invloed uit op de belangenbehartiging van de digitale sector richting de overheid, politiek en media. Als NLDigital Lid worden we regelmatig uitgenodigd voor polls, enquêtes en vraagstukken. Deze dienen als fundering voor de standpunten die worden gehanteerd. Hierdoor krijgen we inspraak op de verbetering(en) van de digitale sector, het ondernemingsklimaat en de Nederlandse economie en huidige marktomstandigheden in het algemeen.

Waarom je kiest voor Unique Design als webdesign bureau?

We verwelkomen je graag als toekomstige opdrachtgever van Unique Design. We vinden het belangrijk om een duidelijke meerwaarde over te brengen op jouw business en daarom we sommen hier de belangrijkste redenen voor je op:

 1. We maken jou Digitaal Sterk;
 2. Lid van NLDigital;
 3. We hanteren een proactieve werkwijze;
 4. Je bent altijd zeker van transparante communicatie;
 5. Je profiteert van onze betrokken en deskundige partners;
 6. We zijn niet afhankelijk van tech-stacks.

Hoewel we je graag alles vertellen over Unique Design, kan je natuurlijk ook een kop koffie komen drinken. In een klein uurtje weet je precies wat we voor je kunnen betekenen. Wanneer kom je bij ons langs? We zien je heel graag verschijnen!

Ryan van Brunschot

Directeur