Ontwikkeling nieuwe WordPress website voor Intense Beauty

“In de toekomst zie ik Intense Beauty graag als winnaar van een aantal wedstrijden. Wij willen de kwaliteit blijven verbeteren om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Een gezellige en design salon in het hart van Tilburg” de toekomst plannen van Kelly van de Zanden, eigenaresse van Intense Beauty.

Intense Beauty
  • “In 1 woord gewoon perfect! Ik heb een hele fijne ervaring gehad met de samenwerking, ik ben erg tevreden!”

    Kelly
    Kelly Intense Beauty
mockup-intensebeauty

“De website moet echt anders. Mijn concurrentie groeit enorm en hebben agenda’s waarmee je online een afspraak kan maken” is een van de quotes die ons altijd is bijgebleven. Gebruiksvriendelijkheid was een ramp en daarmee ook de conversie binnen de website. Onze uitdaging was dus met een nieuwe website deze zaken te verbeteren.

Headlines

De website van Intense Beauty was sterk aan verandering nodig. Wij hebben de website opnieuw gebouwd en vormgegeven naar nog steeds een parel tussen onze klanten; responsive, strak en tóch into-beauty. De concurrentie had een paar stappen voor maar nadat de nieuwe website van Intense Beauty live was; niet meer!

 

“Er worden telefonisch afspraken gemaakt en vervolgens komt er niemand opdagen”
Een van de problemen waar de eigenaresse tegenaan liep: “mensen maken afspraken maar komen niet opdagen, dan moet ik andere klanten weer afbellen”. Dit is opgelost door middel van een agenda met betaalfunctie. Er kan online een afspraak gemaakt worden en voordat deze definitief is dient deze door middel van bijvoorbeeld iDeal te worden betaald. Wanneer een klant niet komt opdagen juist veels te laat komt gaat dit niet ten koste van de volgende klant.

Responsive webdesign laten maken in Tilburg - Webdesign Bureaus

Samenvatting in cijfers

+100% meer conversies

+75,1% meer organisch verkeer

85% keert terug voor een vervolg afspraak

Wij kijken verder dan morgen

Niet zomaar websites; wij kijken met je mee naar complexe of kleinere vraagstukken of problemen. Waar mogelijk lossen we dit binnen de website op. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.