Website optimalisatie

Een geoptimaliseerde website is tegenwoordig van groot belang in de commerciële wereld. Maximaal rendement dan wel maximale conversie behalen ter behoeve van de online groei van het bedrijf. Maar een geoptimaliseerde website, wat is dat nou precies en hoe zit het dan met de online vindbaarheid?

wordpress-website-optimalisatie

Online vindbaarheid

Onder online vindbaarheid verstaan wij het optimaliseren dan wel het zoekmachine vriendelijk maken van jouw website. Google stelt bepaalde eisen aan een website voordat deze op een mooie positie komt. We kunnen deze posities niet direct beïnvloeden maar wel ons best doen hier zo goed mogelijk aan te voldoen.

zoekmachine-optimalisatie-tilburg-seo

SEO

Ook wel: search engine optimizing dan wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Het toepassen van allerlei verbetering en het focussen op bepaalde keywords zorgen ervoor dat op de langere termijn de website optimalisatie beter zichtbaar wordt wat zich resulteert in meer bezoekers. Concreet voeren we aanpassingen in de content door die we actief monitoren en volgen. Ook houden we een doorlopende (automatische) analyse van concurrenten bij om te kijken wat zij in de rankings doen en wellicht hier kansen liggen. Op deze manier hebben we altijd een goed zicht van de posities in de markt.

meer-website-verkeer-seo-optimalisatie

Content optimalisatie

Zonder content optimalisatie geen zoekmachine optimalisatie. Het is dan ook van essentieel belang dat er kwalitatieve hoogwaardige teksten aanwezig zijn. Deze zijn vaak geschreven door een SEO copywriter die gespecialiseerd is in deze teksten.

Denk hierbij aan het aanpassen van titels, namen van afbeeldingen, zinsopbouw controleren dan wel zoekwoorden toevoegen. Ook het bedenken en redigeren van teksten valt onder onze taken; wanneer jij een uitdaging hebt voor ons neem dan contact met ons op.

Sparren over jouw website?

Heb jij zin om met ons een keer te gaan sparren over de optimalisatie of vindbaarheid van jouw website? Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag hier kosteloos een offerte aan. Een bak koffie mag natuurlijk ook altijd!